Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1900, 20

Балогівська фракція вирішила   виправитися, проголосувавши   за фінансування районів

У п’ятницю обласні депутати зібралися на друге пленарне засідання XIV сесії, адже на першому розгляд головного питання — змін до бюджету — не знайшов підтримки і було перенесене. Нагадаємо, що фракція «ЄЦ» вирішила не голосувати за зміни до бюджету.

В Ужгороді пройде сесія облради

У п’ятницю, 31 травня, о 10.00 відбудеться друге пленарне засідання XIV сесії обласної ради VІ скликання.

Закарпатські націоналісти вшанували пам’ять Івана Рогача

Громадсько-політичний діяч Іван Андрійович Рогач був заступником голови Організації Народної Оборони «Карпатська Січ», членом Головної Команди і військовим писарем «Карпатської Січі», секретарем Президента А. Волошина, членом проводу ОУН, головним редактором тижневика «Українське слово» (1941).

Закарпаття: з виборів «зійшло» 9 кандидатів

23 травня Берегівська міська виборча комісія (Закарпатська область)   скасувала реєстрацію 9 кандидатів на посаду міського голови.

Демократична партія угорців України висунула свого кандидата в нардепи на виборах у Севастополі

Демократична партія Угорців України, дотеперішнім очільником якої був нинішній нардеп від Партії регіонів Іштван гайдош, висунула власного кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №224 (м. Севастополь). На засіданні Центральної виборчої комісії його було зареєструвано в числі 10 кандидатів.

Чому балогівці не захотіли,   щоб райони отримали гроші

Ми коротко повідомляли про те, що на минулій сесії облради фракція Балоги «Єдиний центр» відмовилася голосувати за зміни до бюджету, тож райони області так і не змогли отримати чималі кошти на фінансування сотень об’єктів соціальної та культурної сфери.

Без крові не обійшлося

Минулої суботи столиця України пережила два потужні мітинги антагоністів. Опозиція проводила фінальну акцію «Вставай, Україно!», а влада збирала своїх прихильників на так званий «антифашистський» мітинг.

Чому Україна в кінці всіх   рейтингів?

Розумна, але бідна, безпечна, але корумпована, з величезним ринком і мізерними можливостями для розвитку бізнесу і особливо особистості. Такою постає Україна після аналізу двох дюжин найбільш значущих міжнародних рейтингів, пише «Кореспондент».

Буде бій   за крісло мера Берегова

Вже через тиждень у Берегові відбудуться вибори мера. Як відомо, колишній мер Іштван Гайдош став депутатом Верховної Ради, тому мерське крісло залишається порожнім.

Сесія облради відбудеться в останній день травня

Відповідно до частини 4 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати друге пленарне засідання чотирнадцятої сесії обласної ради VІ скликання 31 травня 2013 року о 10-й годині в м. Ужгород у залі засідань обласної ради з порядком денним:

Ігор Свищо про об’єкти, які залишилися без фінансування після останньої сесії облради


Минулої п’ятниці, 17 травня, під час першого пленарного засідання XIV сесії Закарпатської обласної ради депутати розглядали питання внесення змін до обласного бюджету.

Cьогодні буде рубка?

Тривалі вихідні дали­ся взнаки: переповнений адреналіном український політикум вибухає. На першому ж післясвятковому засіданні Верховної Ради депутати активно скандували образи, протягували і зарубували проекти.

Президія визначилась з порядком денним 14 –ої сесії облради

Сьогодні, 16 травня члени президії облради у складі голів постійних комісій і керівників депутатських фракцій узгоджували порядок денний і регламент 14-ої сесії, аналізували критичні зауваження та пропозиції депутатів, що були висловлені ними під час обговорення матеріалів і проектів рішень на засіданнях постійних комісій.

Прізвище Деркача стало причиною звільнення одного з начальників управління мерії Хуста

Як повідомляють «Новини Закарпаття», сьогодні був звільнений з роботи начальник управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради Володимир Власюк. Фактичною причиною звільнення начальника управління стало те, що на святкуванні Дня міста Хуст, яке відбувалося минулої неділі, директор фестивалю «Веселка над Тисою» Іван Пилипець подякував з трибуни спонсору фестивалю Степану Деркачу.

Глави МЗС "Вишеградської групи" та "Східного партнерства" зберуться в Кракові 17 травня

У польському Кракові 17 травня відбудеться зустріч міністрів закордонних справ країн “Вишеградської групи” (V4) та “Східного партнерства”. Участь у заході візьме також міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

Cергій Ратушняк: «Працювати — це думати,   бо мозолями багато   не заробиш»

Особистість закарпатського підприємця та політика Сергія Ратушняка добре відома далеко за межами Закарпаття. Більшість людей знає його як двічі мера Ужгорода, народного депутата кількох скликань, кандидата у президенти і загалом — як людину з чіткою життєвою позицією. Ми ж вирішили поспілкуватися з паном Сергієм, як із досвідченим бізнесменом, і розпитати його про розвиток власної справи та про свою формулу бізнес-успіху.

Найбагатшою серед родин   чиновників є сім’я   Арбузова  

Найбагатшою серед родин чи­новників є сім’я першого ві­це-
пре­м’єр-міністра Сергія Ар­бу­зова. Про це свідчить рейтинг видання Forbes.ua. Як пише видання, за 2012 рік дохід родини Арбузова в 6,5 разу перевищив його власний і становить 13,4 млн. гривень. В основному це дивіденди і відсотки.

Бaлога зрадив православним на користь індуїзму?

Сайт Clipnews.info помітив певний нездоровий релігійний крен нардепа з Завидова Віктора Балоги від православ’я до індуїзму. Сайт нагадує, що днями Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook досить жорстко виступив проти православ’я, заявивши таке:

Вони нікому не потрібні

Цього тижня регіональний сайт Clipnews.info надрукував репліку про те, що «регіонал» Сергій Мошак робить крен у бік клану Балог. Ось її зміст.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат