Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1820, 20

У Києві вже мітингують 1500 обурених зупинкою євроінтеграції (ФОТО)

Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада зібралися на Майдані Незалежності в Києві.

Єврокомісія : Україна і Словаччина близькі до газової угоди

Поставки палива збираються оформити ще до саміту у Вільнюсі.

Нардеп Бушко створив офіційну прес-службу, аби уникнути наклепів

"Нещодавня провокація проти народного депутата України Івана Бушка показала, що представитися прес-службою і розіслати недостовірну інформацію від її імені – нічого не вартує", — пише новостворена офіційна прес-служба депутата.

У вівторок у Закарпатті перебуватиме віце-прем’єр Вілкул

У вівторок, 19 листопада, Закарпаття з робочим візитом відвідає Віце- прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Росія нас дотисла

Шлях в Європу накривається мідним тазом.

Група «Першого грудня» закликала громадськість масштабно підтримати євровибір

Відомі інтелектуали країни звернулися напередодні Вільнюського саміту до громадськості, влади та опозиції «зробити вчинок, в якому є вибір історії».

За лаштунками закарпатської політики: Хто насправді стоїть за Сергієм Мошаком?

Як відомо, завгосп із Завидова, а по сумістництву нардеп, Віктор Балога дуже образився на центральну владу за те, що його молодшого брата Павла викинули з Верховної Ради. Балога – людина з величезним досвідом кидати своїх босів. Кидав Медведчука, кидав Ющенка і тепер прагнув розвести і Януковича.

Посол Словаччини: «На мій погляд, угоду треба підписати, а початок ратифікації – відкласти"

Посол Словаччини в Україні Павол Гамжік констатував, що питання Тимошенко – єдине, яке сьогодні гальмує підписання угоди про асоціацію з ЄС. Але його вирішення можливе і після підписання угоди – на етапі її ратифікації країнами ЄС.

Соціалізму вже не буде: ціни на газ підвищать, пільги скасують

Українська казна спорожніла. Восени країною прокотилася хвиля соціальної кризи — пенсіонери, молоді матері, безробітні та комунальники перестали отримувати виплати від держави або гроші надходять із затримкою. Влада намагається збити хвилю невдоволення. Урядовці нестачу грошей пояснюють тим, що за дев’ять місяців цього року загальна сума соцвиплат виявилася на 37 млрд. грн. більшою, ніж роком раніше, і що пенсіонерам виплатили на 15 млрд. грн. більше. Наталія Королевська, голова Мінсоцполітики, заявила: уряд узяв ситуацію під контроль, мобілізувавши ресурси, і всі заборгованості уряд скоро погасить.

Rzeczpospolita: питання асоціації з Україною поділило ЄС на три групи

У питанні підписання угоди про асоціацію з Україною країни ЄС розділилися на три групи. Про це пише Rzeczpospolita із посиланням на свої джерела у Брюсселі.

Президент звільнив губернатора з Закарпаття

Президент України Віктор Янукович відповідним указом звільнив з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука. Указ № 625/2013 розмістили на офіційному сайті Президента сьогодні зранку.

Тинейджерський «свистопляс»   паралізував Ужгород

Режисер бухає в Синяку, а маріонетки сядуть.

Чому балогівські   ЗМІ спекулюють   на темі «солотвинських переселенців»?

Як повідомляє сайт «Новини Закарпаття», преса, що належить Балозі, продовжує брутально перекручувати факти і зомбувати закарпатців нібито недолугими діями влади. Так, як пишуть «Новини Закарпаття», журналісти балогівського телеканалу «М-Студіо» в один голос стверджують, що в Солотвині люди не хочуть переселятися в новозбудований житловий комплекс у Тереблі:

Янукович звільнив главу Львівської ОДА   і призначив нового

Президент України Віктор Янукович підписав Указ №596/2013 про звільнення Віктора Шемчука з посади голови Львівської обласної державної адміністрації.

Чому балогівські ЗМІ спекулюють на темі «солотвинських переселенців»

В черговий раз М-Студіо, яке фінансується і працює на клан Балог, викинуло замовну інформацію про ситуацію з переселенцями в Солотвині.

Коментар голови Закарпатської ОДА Ледиди щодо скасування осінніх канікул (ФОТО)

Олександр ЛЕДИДА: "Рішення про відміну канікул місцеві ради приймають самостійно. Відтак, воно має бути обґрунтованим   у кожному окремому випадку".

Закарпаття перед вибором: Політичне дежавю 71 округу

"Все те же на манеже". Невже влада знову свого хлопця “бортане” і поміняє його на Балогу?

Кримінальні провокації   напередодні візиту президента

Найбільшим скандалом тижня стала провокація проти нардепа Івана Бушка. Зовсім несподівано на деяких навіть центральних Інтернет-сайтах з’явилася   заява   нібито від прес-служби депутата Бушка про те, що він не хоче зближення України з Євросоюзом і готовий до того, що його виженуть із фракції Партії регіонів.

Ряди "Єдиного Центру" на Закарпатті рідіють на очах!

Гроші мукачівського клану не взмозі утримати в партійних рядах навіть своїх перших прихильників...

Відома українська праворадикальна партія погрузла в боргах

Українська національна асамблея — Українська народна самооборона (УНА-УНСО) не висуватиме своїх кандидатів на довиборах народних депутатів у п'яти проблемних округах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат