Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

The Financial Times: Україна переживає найбільш небезпечні дні за роки незалежності

На думку видання, ЄС має відреагувати на події в Києві адресними санкціями, які направлено проти найвищих українських чиновників.

Чумак: Влада вичерпала ресурс. Все вирішиться до кінця тижня

(мовою оригіналу) Народный депутат от партии УДАР, генерал-майор юстиции Виктор Чумак считает, что власть, оппозиция и общество устали от конфликта, поэтому единственный выход – стол переговоров.

Мовою оригіналу: "Венгрия ради стратегического альянса с Россией готова покинуть Евросоюз"

Президент России Владимир Путин принял в Ново-Огарёве премьер-министра Венгрии Виктора Орбана. Оба лидера критикуются на Западе по схожим вопросам, и это делает их в некотором роде союзниками.

Ужгородські активісти проситимуть нардепа Ковача відкликати свій голос за диктатуру

Також активісти Євромайдану повідомили про намір збиратимуся щовечора о 18:00 на площі Театральній для оголошення та погодження з громадськістю своїх подальших дій.

Вікіпедія написала про українську диктатуру, яка в дечому є жорсткіша, ніж російська

«Закони про диктатуру» або «ручні закони»— пакет законів, прийнятих Верховною Радою України у четвер 16 січня 2014 року, та, попри гостру критику,підписані президентом наступного дня 17 січня.

Народ має право на повстання. Доповнення статті 5 Конституції України

"Міліція", за визначенням, це озброєна частина народу. У сучасній Україні - це державний озброєний орган виконавчої влади. Справжня міліція за визначенням не може боротися сама з собою – народом, частиною якого є.

Опозиційний політик просить у жодному разі не йти на перемови з Клюєвим

Екс-нардеп Анатолій Гриценко, який напередодні склав депутатські повноваження, закликав своїх колег не вести переговорів з Клюєвим.

Мітингувальники зустрілися з губернатором Закарпаття Ледидою (ФОТО)

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, у понеділок, 20 січня, зустрівся із представниками мітингувальників, які зібралися біля обласної адміністрації. На зустрічі також були присутні представники ЗМІ.

Міліція порушила Конституцію України, – генерал-лейтенант СБУ Скипальський

Бойові гранати, які міліція використала проти мітингувальників на Грушевського, застосовуються до терористів чи злочинців. Про це розповів радіо «Свобода» генерал-лейтенант, колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

У Києві міліція роздягнула і обстріляла двох чоловіків (ФОТО, ВІДЕО)

Працівники міліції роздягли, обстріляли резиновими кулями та побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків на вулиці Грушевського. Про це повідомили самі постраждалі.

Міліція побила журналістів у Києві (ВІДЕО)

Міліція затримали знімальну групу Радіо Свобода. Про це повідомляє Радіо Свобода с посиланням на дружину одного з двох затриманих, яка отримала sms-повідомлення від чоловіка та інформацію від самих затриманих.

Європа і Америка об'єднуються, щоб покарати Януковича

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт підтвердив в ексклюзивному інтерв'ю, що європейці ведуть переговори з американцями щодо санкцій проти української влади, повідомляє Громадське ТБ у неділю, 19 січня.

Закарпатський   Майдан кинув Балогу

Ми розповідали про те, що Балога всіма засобами намагався очолити опозиційний рух у Закарпатті і створення політичної кризи у країні було на руку клану Балог, бо виникла можливість вилізти з політичного небуття.

Рада остаточно вбила   демократію в країні

У четвер українці остаточно були перетворені на слухняну біомасу влади. Напередодні до центру Києва стягували силовиків. Активісти Майдану оголосили мобілізацію, бо думали, що їх будуть розганяти. Однак силовиків стягували для охорони Верховної Ради. З цією ж метою зі Сходу країни привезли тисячі людей, які мали підтримати все, що прийматиме парламент.

Рада спростила процедуру репресій щодо активістів

Верховна Рада підтримала закон про посилення захисту суддів та працівників правоохоронних органів, а також більш жорсткі обмеження на проведення масових акцій.

Чорновіл: Я знаю Клюєва – він завжди казав "не бийте людей по морді, бо доведеться платити більше"  

Тарас Чорновіл вважає, що в розгоном Євромайдану 30 листопада керували з Москви, а не від Клюєва

Янукович відправив у відставку усіх міністрів

13 січня Віктор Янукович підписав указ про відставку усіх міністрів. Президент вирішив виконати одну з основних вимог Євромайдану задля покращення політичного клімату в країні. Про це пише ряд видань, таких як “Кореспондент”, “Вести”, сайт телеканалу “Інтер” з посиланням на офіційний сайт Президента України.

Янукович може піти за станом здоров'я - Небоженко

Ще до кінця каденції можлива відставка президента – за станом здоров'я. Так вважає політолог Віктор Небоженко.

Удар по владі   через бізнес

Коли політики йдуть у владу, то вони прикриваються гарними лозунгами про те, що влада для них — можливість покращення життя українців. Дехто ще переконує, що хоче зробити Україну сильною. Пафос. І здебільшого брехня.

Опозиція не знає, кого виставить проти Януковича на виборах-2015

Опозиція явно розгубилася. Ще напередодні нового року лідер Удару чітко заявив, що опозиція висуне єдиного кандидата на виборах президента у 2015 році. Ну і натяк був на те, що він і буде тим кандидатом, бо, згідно рейтингів, саме Кличко може з найбільшим розривом перемогти Януковича.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат