Порошенко не готовий взяти на себе відповідальність за країну (ДОПОВНЕНО)

admin 17.05.2014 08:25 ПОЛІТИКА

Про це в інтерв'ю заявив кандидат у президенти України Анатолій Гриценко, передає «Преса України»:


«Можна подумати, якщо Путін зважився продовжувати дестабілізувати ситуацію в Україні, йому не все одно, скільки у нас турів. Загроза війни в Україні не пов'язана з президентськими виборами. Штаб Порошенко-Кличко поширює байки про шкоду двох турів навіть на рівні Києва».

За його словами , «голосування про вибори мера Києва в два тури» провалили, «тому що в два тури Кличко стає страшно».

«Нам потрібно вибрати відповідального президента, а не швидко і кого-небудь. Тому що «хто-небудь» є зараз. Швидко виберемо мільярдера у владу, і що далі? Вас не лякають мільярдери у владі?», - запитав Гриценко.

За його словами, «людей чекає велике розчарування після 25-го числа, якщо спрацює технологія «вибрати швидко найрейтинговішого».

Говорячи про свої шанси на виборах, Гриценко заявив, що якби не «чинник істерії, що підігрівається штабом Порошенко - швидко-швидко вибрати президента», який «багатьох людей ввів в оману і змушує голосувати за Порошенка», то він з Порошенком «гарантовано був би у другому турі».

Також політик наголосив, що «Петро Порошенко насправді не готовий взяти на себе відповідальність за країну», а «був би він готовий - знайшов би ресурс стати Верховним Головнокомандувачем вже зараз, замість Турчинова».

«Знайти голоси в Раді для нього не проблема», - додав Гриценко.

Він розповів як закликав Порошенко взяти ситуацію в країні у свої руки, «навіть не знімаючись з президентських перегонів», але той відмовився і відповів, що «тільки після 25-го».

Слава Демкова

http://uapress.info/uk/news/show/24962

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ГРИЦЕНКО: ЗАГРОЗА ВІЙНИ В УКРАЇНІ НЕ ПОВ'ЯЗАНА З ПРЕЗИДЕНТСЬКИМИ ВИБОРАМИ

Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає безпідставними розмови про те, що проведення другого туру виборів президента України несе загрозу для країни.

Про це він сказав в інтерв’ю ЛігаБізнесІнформ.

«Хто говорить про небезпеку двох турів? Це говорить штаб Порошенка в різних формах. Не ведіться на цю технологію.   Можна подумати, якщо Путін зважився продовжувати дестабілізувати ситуацію в Україні, йому не все одно, скільки у нас турів. Загроза війни в Україні не пов'язана з президентськими виборами», - зауважив Гриценко.

За словами політика, штаб Порошенка-Кличка поширює байки про шкоду двох турів навіть на рівні Києва. «Провалили голосування про вибори мера Києва в два тури. Тому що в два тури Кличку стає страшно», - зазначив він.

«Досить грати в технології, - наголосив лідер «Громадянської позиції». - Нам потрібно вибрати відповідального президента, а не швидко і кого-небудь. Тому що "хто-небудь" є зараз. Швидко виберемо мільярдера у владу, і що далі? Вас не лякають мільярдери у владі?»

Він також підкреслив, що не було жодного мільярдера у владі, який би ставив інтереси країни вище за   інтереси свого бізнесу.

«Я не вирішую свої питання, у мене немає власного бізнесу, я не лобіюю ніякого бізнесу, я вирішую питання, які потрібні 45 мільйонам наших громадян», - підсумував Гриценко.

Джерело

http://clipnews.info/

admin

Коментарі :


17.05.2014 11:35 Фёкла

Украинцы, Вы, судя по нынешним рейтингам, опять собираетесь вступить в большую КУЧУ ДЕРЬМА (говна) ! Возможно вы выберете президента еврея вальцмана-порошенко, возможно это будет хороший президент... для евреев, а для вас ? Да к тому же и больного САХАРНЫМ ДИАБЕТОМ ! О чём обычно думает больной человек ? Конечно о том чтоб не болеть. А когда заниматься очень серьёзной работой (президент)? У нас совсем недавно был уже больной (янукович),   и чем он кончил ?  


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат