Вороги України в Європі

admin 12.05.2014 11:17 ПОЛІТИКА

Агресія Російської Федерації не обмежується лише сходом та півднем України. Справжня війна є інформаційною і розгортається у свідомості світової спільноти.

Усвідомлюючи непевність і непереконливість своїх позицій, Кремль відчайдушно мобілізовує всі лобістські ресурси, щоб вмовити радикальні європейські організації його підтримати.

На жаль, голосування за резолюцію Європейського Парламенту "Тиск Росії на країни Східного партнерства, зокрема дестабілізація Східної України" 17 квітня 2014 року підтвердило, що не всі представники міжнародного співтовариства прагнуть миру та верховенства закону. Ошукані яскравою фашистською риторикою Москви, ліво- та праворадикальні партії помилково приймають російську агресію за прояв національної сили. Зокрема, серед 49 членів парламенту, які підтримали злочинну зовнішню політику РФ:

Нік Гриффін (Британська національна партія),
Найджел Фарадж (Партія незалежності Об'єднаного Королівства),
Корнелія Ернст (Ліва партія),
Жан-Марі Ле Пен (Національний фронт),
Філіп Клейс (Фламандский інтерес),
Франц Обермайер (Австрійска партія свободи),
Евальд Штадлер (Реформістські консерватори),
Віллі Мейер (Об'єднані ліві),
Крістіна Морваі ("Йоббік") та інші.

Також активно підтримує Володимира Путіна Герхард Шредер –
близький друг президента РФ і колишній канцлер Німеччини.

Алекс Салмонд, лідер Шотландської національної партії, сказав, що Путін є "ефективним" і "повернув значну частину російської гідності" у той час, коли російські порушники кордонів вже почали вторгнення в Крим.

Ми занепокоєні такою реакцією європейських парламентарів та інших політиків і вимагаємо ввести санкції проти прихильників політики РФ. Власне, якщо ми не почуємо вибачень, то наполягаємо на забороні в'їзду зазначених осіб в Україну та пропонуємо ініціювати масштабну дискусію серед країн ЄС щодо загрози популяризації фашистської ідеології та агресивної російської пропаганди на теренах Європи. Ми не можемо стояти осторонь і відтепер будемо звітувати про ворогів України в Європі – осіб, які виступають проти майбутнього України.

Ми віримо, що демократичні сили Європи стурбовані зростанням авторитету радикальних угруповань та бажають і надалі підтримувати систему міжнародної безпеки.


Артем Біденко,
Політолог, експерт з рекламних комунікацій, член Центрального проводу Української Платформи Собор
http://blogs.pravda.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат