Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1740, 20

Завтра обласна рада   проведе   позачергову сесію.

Ухвалене рішення відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зважаючи на загострення суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні у зв’язку із прийняттям 16 січня 2014 року законів, які ведуть до порушення прав і свобод громадян, скликати позачергову сесію обласної ради VІ скликання 28 січня 2014 року о 09.00 год. в м. Ужгород в залі засідань обласної ради, з порядком денним: Про суспільно-політичну ситуацію в Україні.

Заява представництва ЄС в Україні щодо останніх подій

Представництво ЄС закликало українську владу скасувати антидемократичні закони, а опозицію - відмежуватися від насильства

Війна за чужими правилами

Українці почали вбивати одне одного.   Почалося громадянське протистояння, яке не можна назвати війною проти влади, а війною українців проти українців, як і повинно бути за законами «жанру» громадянської війни.

Сергій Ратушняк: «З Днем   проданої соборності!»

Кращим привітанням від президента в День соборності — є троє вбитих протестувальників...

Чорновіл: участь опозиції у засіданні Ради без чітких умов перетвориться на зраду

Опозиція повинна йти на позачергове засідання парламенту з чітким планом. Про це в коментарі Тиждень.ua заявив колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

Журналіст може сісти на 15 років за те, що він вийшов до беркуту з білим прапором (ФОТО)

Суд обрав журналісту телеканала "Прихована правда" Антону Кудінову, підозрюваного у вчиненні злочину по ч.2 ст.294 КК, два місяці тримання в СІЗО на період досудового слідства. Про це повідомляють активісти в спільноті "Автомайдан" на Facebook.

Ужгородські майданівці сьогодні "дожмуть" міську раду (АФІША)

Сьогодні, 24 січня, о 12.00 заплановані збори євромайданіфвців на площі Поштовій в Ужгороді. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці ужгородського Євромайдану у соцмережі Фейсбук.

Держсекретар МЗС Угорщини пообіцяв підтримку Україні під час зустрічі у Закарпатті (ФОТО)

Держсекретар МЗС Угорщини: Бажаю мудрості та хоробрості українському народу.

Львівські мітингувальники захопили ОДА (ФОТО, ВІДЕО)

23 січня близько двох тисяч львів’ян опівдні прийшли під стіни Львівської облдержадміністрації на акцію в межах загальноукраїнського страйку і захопили будівлю.Про це повідомляє "ZAXID.NET".

КМДА: 160 постраждалих на грушевського звернулися по допомогу

Кількість постраждалих на Грушевського активістів сягнула майже 160 людей - КМДА.

МВС повідомляє, що може використати зброю на Євромайдані

МВС закликає громадян утриматися від участі в акціях у Києві і запевняє, що міліція несе службу без вогнепальної зброї. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Америка відкликала візи причетним до розгону Майдану

У відповідь на дії, вжиті проти демонстрантів на Майдані в листопаді і грудні минулого року, посольство США відкликав візи декількох українців, які були пов'язані з насильством. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті посольства США.

Ужгородці розповідають, що у Києві з натовпу на Грушевського виносять людей

За словами закарпатця-активіста Євромайдану, зараз на вулиці Грушевського відносно спокійно. Однак, нещодавно з натовпу винесли ще одного хлопця.

Громадські об’єднання Закарпаття вимагають від нардепів відмінити Закони

Звернення коаліції громадських об’єднань Закарпаття «За європейську інтеграцію України» до народних депутатів України і Голови Верховної Ради України Рибака В.В.

The Financial Times: Україна переживає найбільш небезпечні дні за роки незалежності

На думку видання, ЄС має відреагувати на події в Києві адресними санкціями, які направлено проти найвищих українських чиновників.

Чумак: Влада вичерпала ресурс. Все вирішиться до кінця тижня

(мовою оригіналу) Народный депутат от партии УДАР, генерал-майор юстиции Виктор Чумак считает, что власть, оппозиция и общество устали от конфликта, поэтому единственный выход – стол переговоров.

Мовою оригіналу: "Венгрия ради стратегического альянса с Россией готова покинуть Евросоюз"

Президент России Владимир Путин принял в Ново-Огарёве премьер-министра Венгрии Виктора Орбана. Оба лидера критикуются на Западе по схожим вопросам, и это делает их в некотором роде союзниками.

Ужгородські активісти проситимуть нардепа Ковача відкликати свій голос за диктатуру

Також активісти Євромайдану повідомили про намір збиратимуся щовечора о 18:00 на площі Театральній для оголошення та погодження з громадськістю своїх подальших дій.

Вікіпедія написала про українську диктатуру, яка в дечому є жорсткіша, ніж російська

«Закони про диктатуру» або «ручні закони»— пакет законів, прийнятих Верховною Радою України у четвер 16 січня 2014 року, та, попри гостру критику,підписані президентом наступного дня 17 січня.

Народ має право на повстання. Доповнення статті 5 Конституції України

"Міліція", за визначенням, це озброєна частина народу. У сучасній Україні - це державний озброєний орган виконавчої влади. Справжня міліція за визначенням не може боротися сама з собою – народом, частиною якого є.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат