Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1780, 20

Євромайдан закликав Яценюка, Кличка та ВО «Майдан» відмежуватись від провокації Тягнибока

Смолоскипна хода, яка має відбутися 1 січня до дня народження Степана Бандери, буде використана в провладних медіа для компрометації і Бандери, і Євромайдану, тому її проводити не варто. Про це на своїй сторінці у Facebook написав історик Володимир В’ятрович.

"Братський" Путін схвалив перебування українців у Росії лише 90 днів за півроку

З 1 січня 2014 року громадяни України та інших країн, які можуть відвідувати Росію без віз, зможуть перебувати на її території не більш як 90 діб протягом півроку, якщо додатково не продовжать термін свого перебування.

Побиття журналістки — ще трохи дров до багаття

Ну не йоханий бабай? Тільки народ почав думати про олів’є і оселедці під шубою, як знову якась задниця в цій країні трапляється.

Закарпаття витратить майже мільйон гривень для оновлення системи голосування депутатів

Сьогодні, 27 грудня, під час засідання сесії Закарпатської обласної ради депутати затвердили програму інформатизації області на 2013-2016 роки. Програмою, зокрема, передбачено оновлення системи голосування.

У п'ятницю пройде сесія обласної ради

У п’ятницю, 27   грудня, о 10.00 відбудеться   друге пленарне засідання XV сесії обласної ради.

Ужгородець Олександр Солонтай: "Почалося марнування енергії Майдану"

НА ФОТО: Олександр Солонтай (другий з правого боку) на Майдані з кіровоградськими активістами <<Сили людей>>

Росія купила Україну

Цей тиждень був багатим на політичні події. І знаковим. Президент Янукович пообіцяв американцям та європейцям не розганяти Майдан і суд навіть переніс аж на кінець січня наступного року питання щодо розблокування державних будівель. Розгону не буде і Майдан перетворився на доволі нудну резервацію в центрі столиці.

Чому голосуємо за катів Стуса і прощаємо вбивцям Гонгадзе – Сергій Ратушняк

Ось така вона національна гідність більшості українського народу… Поки діти і онуки мерзнуть на Майданах, сидять у в’язницях і заліковують розбиті голови й поламані руки і ноги, – батьки і діди спокійнісінько взяли по 200грн і проголосували за представників «БАНДИ», якій їх діти і онуки волають «ГЕТЬ!».

Губернатор Закарпаття Ледида вимагає оперативно розслідувати підпал авто ужгородського депутата

З проханням якомога швидше знайти винних у підпалі автомобіля депутата Ужгородської міськради Ярослава Шафаря звернувся до начальника УМВС України в Закарпатській області Василя Варцаби керівник краю Олександр Ледида.

Глухий кут Майдану

Останні революційні події свідчать про те, що і влада, і опозиція не знають вирішення проблеми. Майдан зайшов у глухий кут.

Президенти засідали за круглим столом

Усім правопорушенням під час останніх подій слід дати справедливу оцінку. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.

Міністр закордонних справ Польщі: опозиція робить помилку, вимагаючи відставки Януковича

Українська опозиція робить помилку, вимагаючи відставки президента Віктора Януковича, вважає міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Як відомо, саме Польща є найбільшим лоббістом України стосовно нашої евроінтеграції.

Майдан-2. Чи буде перезавантаження системи

Протести в Україні переформатувалися. Вже менше звучить «Україна — це Європа!», а більше кричать «Банду геть!». Така переорієнтація сталася через жорстоке побиття міліцейськими спецзагонами мирних студентів. В епоху тотальної інформатизації приховати розгін було неможливо, тож уся країна бачила, як «беркутівці»   проламували голови дівчатам та дідусям. І це сталося в той час, коли акції протесту почали згасати. Навіть на момент розгону на Майдані було всього кілька сотень мітингувальників. Аж тут сталося звіряче побиття, після якого вже навіть інертні громадяни обурилися і вийшли на вулиці. Такої маси протестуючого люду Київ не бачив ніколи. Кажуть про 500—700 тисяч людей.

100 мітингувальників утворили живий коридор біля Закарпатської ОДА (ФОТО)

Сьогодні, 6 грудня, о 8.00 близько сотні ужгородських студентів провели перед ОДА чергову акцію протесту.

Нардеп Бушко просить відремонтувати залізницю у Закарпатті

Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди у програму фінансування 2014 року.

В Ужгороді на віче висунуть конкретні вимоги до влади (АФІША)

Сьогодні, 5 грудня, о 14.00 на площі Театральній в Ужгороді відбудеться народне закарпатське віче.

Доля нової революції в Україні вирішиться у найближчі 48 годин

Прихильники інтеграції з ЄС мають бути рішучими і тримати динаміку протесту, бо лише так можуть змусити Януковича піти на поступки. Про це заявив учасник моніторингової місії Європарламенту та екс-президент Польщі Александр Кваснєвський в інтерв’ю польському виданню Rzeczpospolita.

Викладачі-політологи УжНУ закликають громадян захистити свої конституційні права

Звернення кафедри політології і державного управління
Ужгородського національного університету до освітян, наукової спільноти та студентів України.

В Ужгороді водії на номерах ЄС проїхали до словацького кордону на підтримку Євромайдану (ФОТО)

В Ужгороді власники автомобілів з євросоюзівською реєстрацією вирішили підтримати учасників євромайданів Києва та всіх міст України автопробігом, який фінішував на кордоні зі Словаччиною.

Організатори ужгородського Євромайдану розповіли про подальший план дій (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція співорганізаторів ужгородського Євромайдану. Йшлося про те, як починався євромайдан в Ужгороді, як змінювався та про плани роботи майдану на наступні дні.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат