Мобілізовані матимуть лояльність у сплаті кредитів

admin 07.05.2014 12:40 ПОЛІТИКА

Банківська спільнота підтримає захисників Вітчизни у кредитних зобов’язаннях на період служби українському народу.


Кабінет Міністрів України та Генеральний штаб Збройних Сил України звернулися до Національного банку України з проханням розглянути можливість отримання військовослужбовцями, які були призвані на військову службу відповідно до Указу Президента України "Про часткову мобілізацію" від 17 березня 2014 року, допомоги в обслуговуванні кредитних зобов’язань на період оборони країни. Ураховуючи те, що проходження військової служби відбувається в польових умовах, призовники не мають змоги обслуговувати кредити вчасно та в повному обсязі.

Допомоги потребують близько 2 500 військовослужбовців.
Трудовий колектив та профспілковий комітет Національного банку України, а також банківські об’єднання та комерційні банки відгукнулися на вищезазначене звернення. Банківською спільнотою запропоновано кілька можливих варіантів допомоги призовникам, а саме: компенсація відсотків за кредитами, часткове погашення відсотків, відтермінування сплати кредиту в цілому тощо. Вид допомоги в обслуговуванні кредитних зобов’язань буде обрано для кожного окремого випадку.

Керівництво та трудовий колектив Національного банку України, а також інші представники банківської системи країни підтримали звернення керівництва держави й армії та надаватимуть допомогу в обслуговуванні кредитних зобов’язань захисникам української землі і народу.

admin


За матеріалами прес-служби Управління Національного банку України в Закарпатській   області

ТЕГИ : НБУмобілізаціяКредит

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат