Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

Заступник губернатора Закарпаття вважає обласних депутатів злагодженими

У понеділок, 3 лютого, відбулося чергове пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради. Основним питанням порядку денного стало прийняття обласного бюджету на 2014 рік.

Губернатор Закарпаття Ледида запропонував активсту медогляд (ФОТО)

Олександр Ледида зустрівся з мітингувальником Павлом Нечаєвим. У суботу, 1 лютого, голова Закарпатської ОДА поспілкувався з чоловіком просто перед будівлею обласної адміністрації.

Жоден з депутатів Закарпатської народної ради не прийшов на віче

Вчора, 2 лютого, на площі Народній в Ужгороді проходило віче.

Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан

Можна не сумніватися, що наміри революційного Майдану в Україні доволі прозорі. Вже всі забули, що починалися протести через відмову української влади підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Загострення сталося після розгону спецпідрозділами міліції студентського Майдану в Києві. Тому протести набули інших конкретних вимог: відставка міліцейського міністра Захарченка, а згодом уже і всього уряду. Пізніше додалися вимоги про проведення президентських виборів уже цього року.

Точка кипіння

Події в Україні збентежили світ. Революціонери вимагають виконання владою всіх вимог. Влада ж не має наміру йти на поступки. Світові лідери занепокоєні, бо нікому не потрібна дестабілізація в самому серці Європи.

Прo зраду   революції   в Ужгороді

До редакції rionews.com.ua надійшла заява неформальної молодіжної організації «Фронт опору» з приводу зради революції в Ужгороді деякими псевдоактивістами. Ось її текст.

Закарпатські військові просять Януковича не допустити громадянську війну

У військових частинах та установах оперативного командування "Північ", які дислокуються в Закарпатській області днями були проведені загальні збори військових колективів, під час яких обговорювалося звернення особового складу до Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.

Після Олімпіади в Сочі ми дамо Януковичу патрони, - Жириновський (ДОПОВНЕНО)

Повідкривали свої роти російські "друзі" України. Володимир Жириновський: "Ви ще дізнаєтесь, що таке Янукович".
Сергій Глазьєв: "Або Янукович придушить заколот, або він ризикує втратити владу".

Вишеградська четвірка вже закликає приймати українців без віз

Прем’єр-міністри Вишеградської четвірки – Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини – виступили за демократичне і спокійне вирішення ситуації в Україні та за безвізовий режим для українців.

"Ми тут до повної капітуляції влади": репортаж із Грушевського (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ, ФОТО)

За несколько сот метров от баррикад возле стадиона «Динамо» политики договариваются о выходе из политического кризиса. В Верховной Раде власть и оппозиция манипулируют амнистией задержанных во время Евромайдана.

В Ужгороді доводитимуть, що Народна рада - ефективна (АНОНС)

"Запрошуємо вас на цікаву зустріч, дискусійну платформу "Народна рада - критерії ефективності". У форматі двогодинної зустрічі, доповіді шести спікерів, опісля запитання учасників до спікерів", — пишуть організатори.

Рішення про створення Народної ради у Закарпатті є незаконним - прокуратура

Прокуратура через суд домоглася заборони оприлюднення рішення сесії Закарпатської обласної ради про утворення Закарпатської обласної народної ради/

Закарпатська НР не визначилася з делегатами від облради, але вже вимагають відставки губернатора

Сьогодні, 28 січня, о 14.00 на площі Народній в Ужгороді пройшло перше відкрите засідання Народної Ради, яка висунула кілька вимог. При цьому, наразі не сформований список 15 депутатів від облради, які мають увійти до складу НР. Відтак письмові вимоги ще чекають остаточного підпису.

Депутати ВР відмінили диктатуру

Верховна Рада скасувала 9 із 12 законів, які обмежували громадянські свободи громадян і були прийняті 16 січня "у ручному режимі".

Політтехнолог прогнозує, що уряд очолить Порошенко

Політтехнолог Тарас Березовець вважає, що прем'єр-міністром країни може стати бізнесмен Петро Порошенко. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

Жест свободи у Закарпатській ОДА (ФОТОФАКТ)

Після ухвалення роботи Народної ради у Закарпатті, після звільнення обласної адміністрації від силовиків на даху ОДА з'явився чоловік, який символізує жест свободи.

Литвин таки знадобився країні: у ВР назріває заколот проти глави держави

Плани влади ввести надзвичайний стан може зірвати чисельна група поміркованих політиків

"Змістовна" заява Кличка про відставку Азарова: це не просто так

В опозиції вважають, що прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку, щоб "зберегти обличчя". Таку думку висловив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко.

Червоно-чорний прапор "прикрашає" Закарпатську ОДА (ФОТО)

Світлину прапору виставив на своїй сторінці у мережі Facebook депутат Ужгородської міськради від ВО "Батьківщина" Василь Гнатків.

60 днів Президент може розглядати відставку Азарова

Прем'єр Микола Азаров подав у відставку. Про відповідну його заяву повідомляє прес-служба Кабміну.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат