Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Степан Деркач: “После Крыма Россия может взяться за Карабах, но тут вопрос один – когда?”

Блиц-интервью корреспондента Vesti.Az с депутатом Закарпатского областного совета Степаном Деркачем.

Закарпаття готове прийняти 2,5 тисячі кримчан, влада виділяє 2 мільйони гривень

Нагадаємо, з 14 березня 2014 року функціонує «гаряча лінія» за номером 61-22-20 Закарпатського обласного штабу з питань розміщення сімей військовослужбовців, які перебувають на території Автономної республіки Крим.

Санкції проти Путіна: Список опозиціонера Олексія Навального

Оппозиционер Алексей Навальный в статье в американской газете The New York Times предложил Западу ввести санкции в отношении «ближнего круга» президента Владимира Путина в ответ на присоединение Крыма.

ЄС тепер візьме на приціл «гаманці Путіна» – політолог Піонтковський

Справжній тиск на Росію ще не почався, останні європейські санкції були лише попереджувальним сигналом Кремлю. Так вважає російський публіцист та політолог, науковий співробітник московського Інституту системного аналізу Андрій Піонтковський.

Аналітика: Що отримала Україна через "втрату" Крима

(за оригіналом) Парламент Крыма заявил о независимости и суверенитете, а парламент России ратует за вхождении полуострова в качестве субъекта РФ. Эти новости породили пораженческие настроения. Однако, если посмотреть объективно, то в этой ситуации есть немало плюсов.

Турчинов оголосив воєнний стан

В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни.

«Балого, тебе не було на Майдані й ти не маєш права виступати від імені Майдану»

Сесія Закарпатської обласної ради, яка пройшла минулого тижня, досі залишає по собі післясмак. До області навідалися шестеро нардепів, щоб захистити новопризначеного губернатора Валерія Лунченка від нападок клану Балог. Уся шістка делегатів, яка приземлилася в Ужгороді, одноголосно заявляла, що у Закарпатті — тихому і мирному — ніякої люстрації не відбулося. Ніякої...

Сергій Ратушняк: «Крим   закінчиться знищенням останньої імперії зла і її царя Путіна»

Голова ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк висловив свою думку щодо того, чим закінчиться агресія Росії у Криму.

Обласний адміністративний суд блокували з вимогою звільнення голови суду

У середу закарпатські інформаційні ресурси повідомили про пікетування Закарпатського адміністративного суду представниками «Правого сектору» та люстраційного комітету. Активісти вимагали від голови суду Олексія Шешені заяви на звільнення. Після годинних наполягань, які так і не дали пікетувальникам необхідного результату, люди в камуфляжі перейшли на інший тип «домовленостей» — заблокували роботу суду, всіх працівників установи попросили покинути приміщення.

Що хоче вкрасти Аксьонов у України, а Путін — у Європи  

(за оригіналом) Названы украинские государственные активы, которые собираются присвоить крымские власти. В это же время   Путин готовит свой «ошеломляющий ответ» на санкции Запада (на фото — обкладинка австрійського журнала).

Сьогодні активісти обговорять, як остаточно люструвати Закарпаття

У четвер, 13 березня о 16.00 активісти Молодіжного крила УДАРу проведуть круглий стіл за участі представників студентських та молодіжних громадськх організацій на тему "Люстрація очима молоді".

Закарпатські депутати попросили грошей у ВРУ на паводки

Обласна рада звернулася до парламенту та уряду   з пропозицією   при внесенні змін до державного бюджету України на 2014 рік

З якою метою готуються обшуки на фірмах Ледиди?

Як стало відомо із джерел, наближених до силових органів, правоохоронці планують ряд обшуків на фірмах, пов'язаних з екс-губернатором Закарпаття Олександром Ледидою.

Закарпатські угорці нагадали, що засуджували антимайданівські дії нардепа Іштвана Гайдоша

ТУКЗ-КМКС неодноразово засуджувало «антимайданівську» активність Іштвана Гайдоша, як і те, що він голосував за антидемократичні закони.

Нардеп Гайдош вважає себе жертвою свободівців

"Рішуче відкидаємо всі звинувачення та погрози, грубі та підлі виступи проти нас", — йдеться у заяві Президії ДПУУ та правління ДСУУ.

Нардеп Гайдош вважає, що ВО Свобода назвала угорців ворогами народу

Здається, що для ВО «Свобода» недостатньо кримської кризи — вона відкрило новий фронт, оголосивши угорців ворогами українського народу с з цього починається звернення народного депутата України Іштвана Гайдоша.

Брат Балоги — кнопкодав

Депутати у парламенті продовжують ганебну практику кнопкодавства.

24 області й АР Крим або ?

Державу врятує Асоціація, а її підпишуть, якщо Крим буде в Україні.

В економіці продовжується глобальна корупція, - Сергій Ратушняк

Відомий український політик, лідер «Нового Закарпаття» Сергій Ратушняк звернувся до Уряду України.

Відомо, хто входить до складу   "самооборони" Аксьонова

Группа «Информационное сопротивление», созданная офицерами запаса украинской армии, провела идентификацию неизвестных, которые блокируют воинские части в АРК. Вывод аналитиков группы опубликован на странице полковника запаса Дмитрия Тымчука, главы Центра военно-политических исследований.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат