Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Губернатору Закарпаття не важливе ім’я новго керівника Рахівщини (ФОТО)

У вівторок, 25 березня, до облдержадміністрації приїхали мешканці Рахівського району, аби висловитися з приводу ситуації з призначенням голови РДА.

Сьогодні в Ужгороді люструватимуть ОВІР

Про це на своїй сторінці написав активіст Євромайдану Іван Белецький.

Нардеп Доній повідомив, що вбито Сашка Білого з Правого сектору

Депутат Олесь Доній повідомив про вбивство в Рівному активіста "Правого сектору" на прізвисько Сашко Білий (справжнє ім'я Олександр Музичко). Про це політик написав на своїй Facebook-сторінці.

Церква підтримала закарпатського губернатора

Майнек Антал та Аргіта Даудзе підтримали Валерія Лунченка на посаді голови Закарпатської ОДА.

Росія запропонувала Угорщині забрати Закарпаття (ІНФОГРАФІКА)

Росія пропонує Польщі, Угорщині та Румунії поділити Україну - ЗМІ.

Люстрацію потрібно починати з Балог

Як відомо, шеф Балоги Янукович зараз десь відсиджується в Росії. Час від часу його виводять у люди, щось дурне бовкнути. А от сам Балога, який відслужив в уряді Януковича—Азарова, зараз не те, що не втік якнайдалі від народної ганьби, а ще й повчає, кого потрібно ганьбити і люструвати.

Що розповідає олігарх Фірташ слідчим

Одіозного українського олігарха Дмитра Фірташа затримали в Австрії. Це у нас в Україні на олігархів моляться. За кордоном меркантильності й культу грошей менше.   Фірташу запропонували за 125 млн. доларів застави перейти на домашні харчі, але він поки що цим не скористався. Окрім іншого, Фірташу загрожує екстрадиція до США.

ЄС підписав угоду з Україною

У Брюсселі відбулося підписання політичного розділу Угоди про асоціацію ЄС-Україна, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Чорновіл: Крим ми підберемо, коли посиплеться Росія

(за оригіналом) На ближайшие годы Крым для Украины потерян. Об этом заявил бывший народный депутат, экс-регионал Тарас Чорновил, пишет «Главком».

Член партії Балоги розповіла правду про підкупи виборців

Ганна Штайнкуглер розповіла, як працювала агітатором від Єдиного центру, які виплати їй обіцяли і в чому підвели. Свою партійну приналежність жінка підтвердила відповідними посвідченнями та документами.

В Ужгороді збирають їжу та одяг для армії

Допоможи армії!В Ужгороді збирають речі та продукти для прикордонних військ України. Про це пише Ужгородська міська рада.

Ужгородська міськрада закликає виборців перевірити себе у реєстрі

Шановні мешканці міста Ужгород,перевірте себе у Державному реєстрі виборців! Про це пише Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Ужгородської міської ради.

Закарпатське село потерпає від свавілля   “балогівського” сільського голови

Редакція “Дзеркала Закарпаття” отримала на свою електронну скриньку матеріал про безчинства, які панують у селі Веряця, що на Виноградівщині.

Російські спецслужби «відпрацьовують» питання українських русинів на Закарпатті

Про це написав у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Степан Деркач: “После Крыма Россия может взяться за Карабах, но тут вопрос один – когда?”

Блиц-интервью корреспондента Vesti.Az с депутатом Закарпатского областного совета Степаном Деркачем.

Закарпаття готове прийняти 2,5 тисячі кримчан, влада виділяє 2 мільйони гривень

Нагадаємо, з 14 березня 2014 року функціонує «гаряча лінія» за номером 61-22-20 Закарпатського обласного штабу з питань розміщення сімей військовослужбовців, які перебувають на території Автономної республіки Крим.

Санкції проти Путіна: Список опозиціонера Олексія Навального

Оппозиционер Алексей Навальный в статье в американской газете The New York Times предложил Западу ввести санкции в отношении «ближнего круга» президента Владимира Путина в ответ на присоединение Крыма.

ЄС тепер візьме на приціл «гаманці Путіна» – політолог Піонтковський

Справжній тиск на Росію ще не почався, останні європейські санкції були лише попереджувальним сигналом Кремлю. Так вважає російський публіцист та політолог, науковий співробітник московського Інституту системного аналізу Андрій Піонтковський.

Аналітика: Що отримала Україна через "втрату" Крима

(за оригіналом) Парламент Крыма заявил о независимости и суверенитете, а парламент России ратует за вхождении полуострова в качестве субъекта РФ. Эти новости породили пораженческие настроения. Однако, если посмотреть объективно, то в этой ситуации есть немало плюсов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат