Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

Стартувала гетьманська гонка

У країні стартувала гонка за президентську булаву. Гетьманами захотіли стати 46 українців. Точніше, громадян України, бо насправді українців серед них меншість. 12 претендентів ЦВК відразу відсіяла. Потім ще декого.

Досить гратися   в бандитів

Тисячі підлітків в Україні захоплювалися геройством хлопців, які назвали себе «Правим сектором» і кидалися коктейлями Молотова в «беркутівців» та ВВшників. Минув час і зараз виникає дедалі більше запитань. Хлопці гарно виглядали на картинках, але кудись подівалися, коли був розстріл майданівців. А зараз вони знову на слуху, але «геройства» їхні все більше якісь бандитські.

Люстрація від кастратів

Ми дійсно прагнули нарешті позбутися совка. Нам набридли корупціонери у владі і правоохоронних органах. Ми прагнули прозорої і чесної влади. За це і боролися, тож зараз маємо шанс побудувати таку державу, про яку мріяли.

Для губернатора Лунченка пріоритет - розвиток туризму Закарпаття

У середу, 2 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко відповідав на запитання закарпатців під час прямого ефіру Тиса 1.

4 закарпатські екперти висловилися щодо кандидатів у президенти (ФОТО)

Завершився етап висунення кандидатів у Президенти України. Передвиборча гонка входить у свою активну фазу. Фахівці вважають, що ця політична кампанія буде нетрадиційною – хоча б тому, що вибори дострокові.

Генсек НАТО не підтверджує відведення російських військ від кордонів України

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен не підтверджує відведення російських військ від українських кордонів і закликає Москву почати деескалацію ситуації.

Балогівці зривають тренування збірної України з велоспорту

Клан Балог в Берегові вирішив провести «денаціоналізацію» спорткомплексу «Закарпаття».

Правий сектор каже, що стріляв на Хрещатику через побутову сварку

"Правий сектор" заявляє, що стрілянина на Хрещатику трапилася через непорозуміння і "конфлікт на побутовому ґрунті".
Про це йдеться в офіційній заяві організації.

Закарпатський "Правий сектор" розповість про свою співпрацю з обласною владою, та кримінальні справи

Учасники структури, яка належить до найбільш обговорюваних сьогодні в Україні, збираються дати прес-конференцію.

Газові війни: нова ціна на газ і нова плата за його транзит

Ціна за російський газ для України відсьогодні зросла до 385 доларів. Водночас ставка транзиту російського газу через територію України в другому кварталі 2014 року зросла на 10%.

Список кандидатів у президенти України

ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у президенти: із 46-ти 12-м уже відмовили.

Закарпатські угорці просять у влади автономію та визнання подвійного громадянства

"Ми, громадські об’єднання та релігійні громади, засновані угорцями, що проживають на Закарпатті, з тривогою спостерігаємо за подіями в державі", — так починається заява, розповсюджена серед ЗМІ. Подаємо повний текст та фото з підписами.

В Ужгороді пройшло еротично-патріотичне шоу у вогні (ВІДЕО)

Сайт "7днів" розповсюдив відео феєричного шоу в Ужгороді, присвячене Єдності України.

Губернатор Закарпаття впроваджує кадрову політику попри спротив клану Балог

Кадрова політика нині на вустах у кожного. Громадськість переконана, що кадрові призначення повинні проводитися на принципах відкритості, публічності та фахової конкурентності.

Балоги програють війну за кадри в Закарпатті

Ілюзії зникли — клану Балог не вдалося сформувати свої   кадри в Закарпатті.

«Правосеки»: бандити чи герої?

Цього тижня найскандальнішою новиною стало вбивство одного з лідерів «Правого сектору» Олександра Музичка (прізвисько — Сашко Білий). Саме того Музичка, який у Рівному ходив по мерії з автоматом і на камери бив прокурорів. Саме його найбільше показували російські телеканали, які лякали росіян українськими ультранаціоналістичними радикалами.

Крим втратили   без бою. Так можемо втратити і всю Україну

Криму в нас більше немає. Не тільки території. Ми втратили там і всі військові частини та морський флот. При цьому, коли лише починалася окупація Росією, ми мали подвійну перевагу у військовій силі в Криму. А потім почали здавати одну частину за іншою. Так само здали і кораблі. Фактично весь флот. Без єдиного пострілу.

Путін не вірить у міць Росії і загрався в українського контрреволюціонера, - російський політолог

Президент РФ Владимир Путин уделяет слишком много внимания Украине в ущерб собственной стране. Став одним из вождей украинской контрреволюции, глава российского государства уже наполовину потонул в украинских болотах.

Палій: Вважаю, що «Правий сектор» відробляє замовлення з Москви (ДОПОВНЕНО)

«Правий сектор» відробляє замовлення, яке в остаточному рахунку надходить з Москви. Про це у Фейсбук написав політичний експерт Олександр Палій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат