Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1560, 20

Сергей Ратушняк:   «Путин, что ты натворил?!»

В чём трагедия происшедшего?.. Тысячи лет — никакой Руси. Всякая срань-таракань разъезжает, гуляет, грабит и насилует. Иван Грозный психанул — интегрировался. Далее от шведов, французов, поляков, турков и австрияков хотели уничтожить, покорить, поработить. Европа устроила жидовский переворот, когда увидела Империю во главе со Столыпиным. Называется Вел. Окт. Соц. Революция. Столыпина также замочил жид в киевской опере. Далее истребление цвета славянской нации, наполнение власти отребьем и отбросами революции. Поход Гитлера, как результат «развода» Лондона и перевода основного удара с Лондона на Москву, почему Черчилль и победил во Второй мировой. Далее мир развивается и строит «Мерседесы», «Боинги», «Бугатти». Носят одежду от кутюрье Диор, Армани, нюхают «Шанель» и отдыхают в Ницце и Монако.

У Петербурзі провели марш на підтримку України

У Санкт-Петербурзі відбувся антивоєнний мітинг, активісти заспівали гімн України.
Люди вийшли на центральні вулиці міста з плакатами "За демократію в Росії та Україні!", "За дружбу з Україною і євроінтеграцію Росії", повідомляє tsn.ua.

Вночі   Києвом   їздитимуть танки

У Київській міській держаній адміністрації попередили, що у ніч з 30 квітня на 1 травня у столиці відбуватимуться тактично-спеціальні навчання.
Про це повідомила прес-служба КМДА.

Гриценко закликає змінити верховного головнокомандувача (ДОПОВНЕНО)

На думку   кандидата у президенти, народного депутата України Анатолія Гриценка події в Донецьку та Луганську демонструють непрофесіоналізм силових органів та верховного головнокомандувача, виконувача обов’язків президента Олександра Турчинова.

Ужгородських бюджетників зганяють на “маївку” з Порошенком

Революція пройшла – засоби Балог не змінилися. Адмінресурс, до якого вони звикли, збираються задіяти ще й у вихідний день, 1 травня.

Не можна до обіду скорочувати бюджетні видатки, а після обіду красти бюджетні гроші, - А. Гриценко

Після військової небезпеки другою важливою проблемою для України є падіння економіки, промислового виробництва і відповідно, падіння соціальних стандартів життя людей. Про це, перебуваючи в Запоріжжі, заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Росія хоче крові

Великоднє затишшя було занадто коротким. Російські терористи продовжили провокації на Сході України. Вони атакували склади зі зброєю в Артемівську, вони обстріляли наш літак і гелікоптер, вони вчинили провокацію з розстрілом мирної родини, а оголосили, що це зробив «Правий сектор».

Білий дім просять визнати Росію державою-спонсором тероризму

На сайті Білого дому з’явилася петиція із закликом до Вашингтона визнати Росію державою, що спонсорую тероризм.
Збір підписів під петицією було започатковано 23 квітня.

Для ефективної політики треба максимально розширити повноваженння Парламенту, - О. Вілкул

- Для проведення більш збалансованої політики в державі ми пропонуємо максимально зменшити повноваження Президента і максимально розширити повноваження Парламенту . Адже в Парламенті представлені представники всіх регіонів - від Луганська до Львова і від Одеси до Чернігова , - сказав Олександр Вілкул.

Порошенко назвав опонента с...ою православною (ВІДЕО)

Нині християни як західного, так і східного обраду святкують третій день Воскресіння Хрестового. Водночас попри свята триває виборча кампанія, найактивніше - тільки одного кандидата у Президенти – Петра Порошенка.

Загроза екстремізму присутня у восьми областях України (ІНФОГРАФІКА)

(за оригіналом) Наивысшая степень угрозы экстремизма существует в Донецкой области - 8 баллов из 10. На втором месте Луганская область - 6 баллов, на третьем - Харьковская и Одесская - по 5 баллов соответственно.

Громада розкаже на прес-конференції, як вона візьме Ужгород у свої руки

У четвер, 24 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, на якому йтиметься, як громада Ужгорода може взяти участь у покращенні життя власного міста.

Джемілєву заборонили в’їзд у Крим до 2019 року – речниця

Лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву заборонили в’їзд у Крим на термін до 2019 року. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомила помічниця Джемілєва Ліля Муслімова.

Донеччани звертаються по допомогу до української армії - Міноборони

Мешканці Слов’янського та Краматорського районів звертаються по допомогу до Збройних сил України, побоюючись переслідувань.
Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Представники місцевого самоврядування обговорять реформи у Закарпатті

На Форум запрошені та візьмуть у ньому участь керівники Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації, представники районних, міських, селищних та сільських рад Закарпаття, експерти і науковці УжНУ, громадські активісти.

Экономике Украины должны помочь и олигархи: Коломойский, Тарута, Порошенко и т.д. (ИНФОГРАФИКА)

В Бундестаге ФРГ считают, что нынешней экономике Украины, которая находится в тяжелом положении, также должны помочь ее собственные олигархи, в руках которых сосредоточены большие средства.

Захід і Росія поділили Україну

Схід України влаштував свій Майдан. Ті ж шини
на барикадах, загони хлопців у камуфляжах із битками та зброєю, такі ж захоплення адмінбудівель та міліцейських дільниць. Щоправда, мета Майдану була чітка — прибрати владну банду, яка грабувала країну. Мета східного антимайдану — відокремитися.

Закарпатська обласна ради звернулася до територіальних громад Сходу України


Закарпатська обласна ради прийняла звернення до територіальних громад східних областей України про вжиття дієвих заходів щодо мирного врегулювання конфлікту, викликаного військовою агресією Російської Федерації на Сході України, та збереження суверенітету держави Україна

Заступник Балоги відмовиться від своєї посади на сесії Закарпатської облради

Завтра, 17 квітня, о 10.00 відбудеться розпочнеться IV пленарне засідання ХVIІІ сесії Закарпатської обласної ради.

Що депутати розглянуть на сесії Закарпатської облради (ПРОЕКТИ)

Завтра, 16 квітня, о 10.00 розпочнеться IV пленарне засідання ХVIІІ сесії Закарпатської обласної ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат