Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

Як закарпатські ЗМІ висвітлювали вибори (МІНІТОРИНГ, ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу.

Сьогодні в Ужгороді розкажуть про несподіванки щодо виборів у ЗМІ

У середу, 11 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців.

Експерти та депутати оцінили новопризначену команду Порошенко (ДОПОВНЕНО)

Першими указами на посту президента України Петро Порошенко призначив колишнього власника Українського медіахолдингу Бориса Ложкіна (на фото) на пост глави АП. Його першим заступником - нардепа від Батьківщини Геннадія Зубка

Українець віз із Росії схеми бойового порядку міста Слов’янськ  

Жителя Донецької області зупинили прикордонники Харківського загону   під час перетину українсько-російського загону.

АТО: Заява Порошенка про припинення вогню. Три варіанти

По поводу заявления П.Порошенко о необходимости «на этой неделе прекратить огонь» на Востоке Украины. Пока новый Президент не расшифровал свой тезис, комментировать его проблематично. Видится несколько вариантов.

Чи буде мати владу   Порошенко і що загребе в Закарпатті Балога

Центральна виборча комісія визнала Петра Порошенка обраним Президентом України на дострокових виборах 25 травня.

Україна втрачає Схід

Події цього тижня на Cході України підводять до недоброго висновку: ми втрачаємо Схід. Наші силовики ще намагаються імітувати якусь активність, доповідаючи по якісь успішні спецоперації, але насправді Донецька та Луганська області вже перебувають під владою бойовиків-терористів.

В промзоні Донецького аеропорту сотні трупів

"В одному із ангарів промзони Донецького аеропорту знаходяться сотні вбитих тіл. Трупи ніхто не вивозить. Навколо аеропорта стоїть страшний сморід", - повідомляють активісти ВК "НАСТУП" з Донецька.

Кремль виставив "на бабки" біглих янучарів за перебування у РФ. Янукович вже оплатив. Вкраденими.

Кремль выставил Арбузову, Клименко, Курченко и другим беглым экс-чиновникам из окружения экс-президента Януковича непомерный прейскурант за "политическое убежище" в России, из-за чего они вынуждены вернуться в Украину.

Окремі відділи на кордоні з РФ передислоковано ближче до лінії кордону


У зв’язку з вкрай різким загостренням ситуації навколо Луганського прикордонного загону та низки прикордонних відділів Луганського та Донецького загонів, що унеможливило виконання прикордонниками своїх обов’язків, в ніч з 3 на 4 червня та у першій половині 4 червня було проведено спеціальну операцію щодо переміщення персоналу, зброї та майна деяких підрозділів на рубежі, визначені безпосередньо біля лінії державного кордону.

Якщо кордон з Росією не буде запечатаний, війна може тривати і 10 років

В средствах массовой информации начиная с вчерашнего дня встречается очень много информации об успехах антитеррористической операции.

Закарпатський лікар знає, як контролювати владу

У вівторок, 3 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Степана Біляка, заслуженого лікаря України, голови ГО «Рада захисту прав пацієнтів та медичних працівників», к.м.н.

Все буде в шоколаді?

Майдан, що боровся проти олігархії, програв народові, який олігарха зробив президентом.

Як голосувало   Закарпаття

Багато хто стверджує, що це було найнудніше і найспокійніше голосування за всю історію. Ніхто нікому не бив пики, нічого не палили, не обливали кислотою, як це траплялося раніше. Навіть підкупи були не системними, а точковими: заплатили, кому треба і скільки треба.

Закарпаття: Сумнозвісний Балога не може ліквідувати правоохоронну загрозу для свого клану

Чергова спроба Балоги люструвати неугодних для себе керівників структур провалилася…

При більш рішучих діях, АТО можна успішно закінчити протягом 10 днів

Ситуація з матеріальним забезпеченням української армії зараз дуже не зрозуміла. Допомагати нашим бійцям доводиться самостійно, конкретною амуніцією, бронежилетами, засобами індивідуального захисту, щоб бути впевненими, що до них вони дійсно доходять.

Оголошення: Партія регіонів шукає заміну Єфремову

Зараз точаться дискусії, хто більш достойний посісти пост лідера фракції

Авакова звільнять найближчим часом. Практично вирішено питання про зняття Махницького

Пока в Раде пытаются найти компромисс по перевыборам, будущий президент строит планы кадрового обновления власти.

Як голосувало Закарпаття: опрацьовано 100% бюлетенів

На Закарпатті опрацювали 100% бюлетенів. Переможець - Порошенко.

Сьогодні в Ужгороді розкажуть, як вибори президента вплинуть на Закарпаття

У середу, 28 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Результати президентських виборів – 2014: який вплив вони матимуть на Україну та Закарпаття».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат