Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Балога очолив на Закарпатті диверсію проти Порошенка?

28 липня Закарпаття накрила хвиля протестів проти призову закарпатців у армію для служби у зоні АТО. Найбільш масова акція з перекриття міжнародної дороги Київ-Чоп відбулася у Ракошині на Мукачівщині, перекривали шляхи і в селі Сокирниця на Хустщині, і на Берегівщині та Рахівщині.

У посилці з Криму виявили 7 ящиків з переговорними пристроями для літаків


Учора прикордонники Херсонського загону спільно зі співробітниками СБУ та митниці виявили у м. Цюрюпинськ незвичайний вантаж.

Топ-новина: У США пропонують надати Україні статус союзника НАТО і військову підтримку

До Конгресу США проект резолюції, що передбачає створення умов для забезпечення прямої військової підтримки та надання допомоги у сфері безпеки уряду України.

Його ненавидить увесь світ.   А росіяни його обожнюють

Кривавий тиран Путін ніяк не вгамується. Після збитого проросійськими терористами пасажирського лайнера увесь світ відвернувся від кремлівських виродків. І тільки в Росії рейтинг Путіна став максимально високим. Бо пси цього тирана переконують населення в тому, що росіяни найпотужніша нація.

Відставка уряду й розпад коаліції свідчать, що у Путіна в Україні є другий фронт

Попри розпад коаліції в парламенті, фракція «Батьківщини» наполягатиме на внесенні до порядку денного та голосуванні за ратифікацію Угоди про Асоціацію з ЄС.

Студенти і аспіранти денної форми навчання в АТО не потраплять

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який звільняє студентів і аспірантів денної форми навчання від мобілізації.Про це повідомляє прес-служба голови держави.

У Закарпатті пояснили, чому не мобілізовують ромів та "здорових мужиків" зі Сходу

80 тисяч закарпатців можуть бути мобілізовані до армії. Саме такі дані озвучив військовий комісар області Іван Васильцюн на прес-конференції із журналістами.  

КПП «Успенка» вночі був   обстріляний артилерією з території РФ

Прикордонні підрозділи охороняють та обороняють державний кордон в   умовах постійних атак терористів, але продовжують тримати під своїм контролем пункти пропуску через кордон у межах Луганської та Донецької областей.

Москаль хоче через Закон каструвати гвалтівників

Екс-губернатор Закарпаття Геннадій Москаль хоче каструвати ґвалтівників неповнолітніх.

Єгор Соболєв: "Президент фактично усунувся від функції головнокомандувача"

"В Дніпрі ще більше пишаєшся, що ти українець, і починаєш соромитися, що ти киянин".

Ситуація на східному кордоні, 22 липня

Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та оборону державного кордону України в умовах вкрай складної та напруженої обстановки. Росія продовжує нарощувати військову присутність вздовж кордону з Україною.

Сепаратист Гецко обіцяє Балозі "майбутнє як у Чаушеску"

Закарпатский сепаратист Петр Гецко очередной раз сделал "заявление", которое он обнародовал на Фейсбуке.

ВР проголосувала за часткову мобілізацію

Верховна Рада підтримала указ президента Петра Порошенка про часткову мобілізацію.
За це проголосували 232 депутатів.

Сам на сам

Порошенко, коли вступав на посаду президента, в інавгураційній промові твердо сказав: антитерористична операція закінчиться протягом тижня. Тижні йдуть один за одним, а війна все не закінчуватися.

Балогів­ські жі­ноч­ки напали на наметове містечко проти Балог

Як ми повідомляли, перед будівлею Народної ради в Ужгороді триває безстрокова акція протесту проти узурпації влади кланом Балог. Як повідомив ініціатор акції Іван Данацко, днями співпартійки Балог від «Єдиного центру» (варто нагадати, що партія «Єдиний центр» створена на базі колишньої Партії приватної власності й на президентських виборах 1999 року ця партія входила до виборчого блоку «Наш вибір — Леонід Кучма!») напали на наметове містечко і знищили агітаційні матеріали.

На східному кордоні без змін: провокації, обстріли, активні бойові дії    

Підрозділи Держприкордонслужби   продовжують виконувати завдання з оборони державного кордону, утримання під своїм контролем пунктів пропуску через кордон в межах Луганської та Донецької областей і відбиття атак терористів.

На українсько-російському кордоні жорсткі протистояння, гради і "зелені чоловічки"

Ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною. Продовжуються жорсткі протистояння за відновлення контролю на державному кордоні.

Більшість "Героїв України" виступають проти України або утримуються в боротьбі за її незалежність

Якою Україна була збудована і наскільки влада була далекою від народу і тих цінностей, що в Конституції визначають характер нашої держави (незалежна, суверенна, демократична, правова, соціальна), можна прослідкувати на тому, як ведуть себе в умовах агресії проти України так звані «Герої України»

Введення воєнного стану розкриє масштаби тіньової економіки на Донбасі, — Гриценко

Введение военного положения на территории восточных областей Украины даст больше возможностей для того, чтобы контролировать ситуацию, включая все материальные потоки.

Закарпатець Михайло Куцин: Українська армія готова «прийняти» російських «миротворців»

Екс-керівник Генштабу, закарпатець Михайло Куцин: Українська армія готова и здатна дати відсіч зосередженим на кордоні російським військам у випадку їхньої спроби вторгнення на територію України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат