Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1360, 20

Порошенкові доведеться дізнатися, чи погодиться народ на поразку

Ожесточение нарастает. Каждый новый день войны страшнее предыдущего. Обе стороны повсеместно используют тяжелое вооружение – танки, гаубицы, реактивные системы залпового огня.

Ратушняк звинуватив закарпатський Правий сектор у служінні Балогам

Закарпатський політик та екс-мер Ужгорода   Сергій Ратушняк звернувся з відкритим листом до лілера «Правого сектору» Дмитра Яроша. Далі пряма мова:

Тимчук: російське Міністерство іноземних справ розкрило замисел Кремля щодо "гуманітарки"

Заявлением, что колонну российской "гуманитарки" попытаются уничтожить, МИД РФ раскрывает весь замысел Кремля.

Парламент обиратимемо по-старому…

Коли ми говоримо про оновлення країни після Майдану, то що маємо на увазі? В чому оновлення? Може, чиновники стали менше брати хабарів? Чи людям стало легше вирішувати свої проблеми в інстанціях? Нема оновлення.

Купуючи державні лотереї,   ви спонсоруєте російську армію

Власник української лотереї «Патріот» росіянин Олег Бойко офіційно фінансує російську армію. Про це йдеться в сюжеті телепрограми «Наші гроші». ПрАТ «Патріот» через кіпрську компанію «Cehriba Investments Limited» входить у інвестиційний холдинг Finstar, яким володіє російський мільярдер Олег Бойко. Власник «Патріота» має лотерейний бізнес і на батьківщині. В Росії Бойко є оператором лотереї «Перемога», прибутки від якої спрямовує на підтримку російської армії.

Чи потрібен військовий парад на День незалежності

Влада вирішила провести в День незалежності 24 серпня на Хрещатику в Києві військовий парад. Таке рішення виглядає трошки блюзнірським. Для кого влада хоче брязкати зброєю? Хіба не ясно, що наша армія тримається лише на ентузіазмі та патріотизмі? Як ми можемо хизуватися своєю військовою міццю, якщо наразі звичайні люди віддають зі своїх заощаджень гривні, щоб купувати воякам на фронті шкарпетки, їжу і навіть бронежилети та різні військові пристрої?

«Правий сектор» і провокації

Вся увага прикута до Сходу, де йде війна за територіальну цілісність України. Герої там. Серед них, безперечно, і представники «Правого сектору». Багато з них гине. Сам керівник «Правого сектору» Ярош на своїй сторінці у Facebook написав, що в одному з боїв загинуло доволі багато членів цієї організації. І саме тому зовсім незрозумілими є дії закарпатських «правосеків»…

Усвідомлюючи   відповідальність...

Скептиків із приводу того, що Валерієві Лунченку вдасться переконати владу залишити військовослужбовців батальйону тероборони в області, вистачало.

Росія направила порожні   фури "гуманітарки", зате аж 280

Митники і прикордонники взялися за напівпорожній "конвой Путіна".Розпочалося митне оформлення гуманітарної допомоги від Росії. Про це "Українській правді"   повідомив речник АТО Олексій Дмитрашковський

Балога вважає авторів закону про люстрацію "бидлом"

Ось таку, досить “нервову” риторику використав Віктор Балога у спілкуванні з киянином Романом Пелехом у соцмережі Фейсбук, який напередодні голосування законопроекту про люстрацію вирішив запитати “царя всєя Закарпаття” про його відношення до очищення влади:

Зброя, яку вилучили у закарпатських «правосекторівців» фігурує у вбивствах за кордоном?

Представники закарпатського «Правого сектору» планують прес-конференцію на предмет традиційних звинувачень у бік керівника УМВС України у Закарпатті Сергія Шаранича у їхньому переслідуванні та про його, на їхню думку, невідповідність займаній посаді.

Ситуація на українсько-російському кордоні, 14 серпня  

Обстановка на українсько-російському кордоні залишається складною. Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та захист державного кордону України та виконання завдань відповідно до загального задуму АТО.

Пастка, або Троянський конвой Путіна: Чи спроможна дипломатія у цьому випадку (ДОПОВНЕНО)

Директор Інституту міжнародного лідерства Маккейна Курт Волкер вважає, що дипломатичного виходу з українсько-російського конфлікту на Сході України немає.

Інформаційний Спротив: «Гуманітарна» провокація Росії йде за кращим серед гірших сценарієв

К глубокому сожалению, похоже, Украина не смогла сорвать дипломатическими усилиями провокацию Кремля по направлению «гуманитарной помощи» на Донбасс, который стал ареной конфликта усилиями и при активной поддержке самой России.

Троянський конвой: перефарбовані Камази, водії-наводчики, експедитори-кулеметники, вантажники з ФСБ

Московский блогер и журналист Андрей Орлов уверен, что гуманитарный конвой до крайней степени милитаризирован и не предназначен для мирного населения. На фото: под тентами "гуманитарного конвоя" из России отчетливо видна боевая техника

Балогівці і регіонали проти змін у Закон про вибори

Провести нові вибори до парламенту за відкритими партійними списками – над цим сьогодні, 12 серпня, спробувала попрацювати Верховна Рада України.

Червоний хрест про російську гуманітарку: ми не розуміємо, що відбувається

Росія порушила домовленість із Червоним хрестом і відправила гуманітарний вантаж в Україну, не надавши попередньо список того, що знаходиться в вантажівках.

Ситуація на українсько-російському кордоні, 12 серпня  

Обстановка на українсько-російській ділянці кордоні в межах Луганської та Донецької областей залишається складною. Прикордонники продовжують здійснювати виконання завдань з охорони та оборони державного кордону. Продовжуються артилерійські обстріли місць дислокації прикордонних підрозділів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат