Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1380, 20

Звільнено начальника УСБУ в Закарпатській області

Порошенко звільнив начальника управління СБУ в Закарпатській області

Виборчий блок Порошенка на Закарпатті очолить Лунченко

В пропрезидентської блок на позачергових виборах Верховної Ради увійдуть партії УДАР і "Солідарність", а список може очолити Віталій Кличко або Арсеній Яценюк - про це сказав народний депутат Валерій Карпунцов (УДАР) в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Ворог пішов у контрнаступ. Наші відступають…

Терористи на Сході, як і обіцяли, пішли в контрнаступ. Наша армія зазнає втрат. Українців або витісняють на російську територію, де їх потім беруть у полон без бою, або просто вибивають із зайнятих позицій. Тільки за цей четвер терористи збили наш літак-винищувач і вертоліт. Наші ще намагаються якось прикривати поразки пафосними заявами, але все стає очевидним. І коли українські генерали повідомляють, що тисяча наших бійців вирвалися з оточення, то це просто означає, що ці тисяча бійців відступили…

Вадим Карасьов: Секретарем РНБО може стати Наливайченко (ДОПОВНЕНО)

Після відставки Андрія Парубія новим секретарем Ради національної безпеки і оборони може стати нинішній очільник СБУ Валентин Наливайченко.

У Путіна залишилося 3 доби, щоб визнати поразку, або ж ввести війська в Україну

План президента Росії Володимира Путіна з дестабілізації України не спрацював, і тепер йому залишилося визнати поразку чи зважитися на повноцінну війну.

Олександр Солонтай: Чому пішов Парубій (ДОПОВНЕНО)

Парубій пішов у відставку через перемир'я на Донбасі

Путін викрив у Кремлі антипутінський заколот?

Вчера Путин снял с должностей несколько ключевых фигур, в т.ч. вечного Рушайло, известного еще с того утра 2001 года, когда в его присутствии был сбит российской ракетой Ту-154 над Черным морем.

Наші   військові просять врятувати їх з полону з російського Гуково

Зараз 28 прикордонників і 25 військових перебувають у таборі біля російського населеного пункту Гуково. Серед них всі офіцери і кілька сержантів, які оголосили голодування і чекають допомоги від своєї країни. Від пропозицій отримати російське громадянство навідріз відмовляються. Про ситуацію, що склалася Zaholovok.com.uа телефоном повідомили самі військові і попросили допомоги через ЗМІ

Ситуація на українсько-російському кордоні 7 серпня (КАРТА)

Прикордонні підрозділи продовжують охороняти та обороняти українсько-російський кордон у напруженій обстановці, що ускладнюється постійними обстрілами позицій сил Держприкордонслужби та АТО і активним веденням ЗС РФ повітряної розвідки з порушенням повітряного простору України.

Балога отримав «догану» від Кремля

Віктор Балога після серії викривальних публікацій у місцевих та всеукраїнських ЗМІ щодо його причетності до дестабілізаційних процесів на Закарпатті, взявся переводити стрілки сепаратизму на попередню закарпатську владу та криміналітет.

На Закарпатських прокурорів відтепер можна «донести»

Здійснюється прийом громадян керівництвом Консультативної ради при прокуратурі області

Як чітко прослідковується зв’язок Балоги з Медведчуком і російською агентурою

Балоги ("ЕЦ") організували в краї антидержавні протести з перекриттям центральних автомагістралей. Що само по собі є злочином.

Янукович у Суді ЄС доводить, що він — "легітимний". А тим часом "Азов" увійшов у Донецьк!

Колишній президент України Віктор Янукович, який переховується від правосуддя у Росії, вимагає у Суді ЄС визнати його усунення з посади незаконним і скасувати санкції ЄС проти нього.

Нова влада: серйозні випробування   ще попереду

Час не стоїть на місці і саме сьогодні, 2 серпня, маємо 5 місяців із дня призначення на посаду голови облдержадміністрації Валерія Лунченка. Вибір Києва для багатьох був несподіванкою, бо головне крісло краю пророкували іншому нардепові від Закарпаття. Навіть не пророкували, а говорили, як про незаперечний факт і деякі ЗМІ вже розписували, яке райське життя розпочнеться для закарпатців.

Паралельна реальність в умовах війни: державні дачі під Києвом

У Києві знайдено табір біженців зі Сходу України. Ці бараки розташовані біля станції метро «Видубичі» на території закинутого заводу, де переселенці мешкають у нелюдських умовах. А в кількох кілометрах від цього місця існує паралельна реальність — так званий «Будинок відпочинку Конча-Заспа», пише УП.

СБУ у Закарпатті: розслідуються справи з сепаратизму, диверсії і поваленні конституційного ладу

31 липня в Управління СБ України в Закарпатській області відбулася зустріч керівництва УСБУ із представниками засобів масової інформації та громадськими активістами краю.

Балога та інші, або Кому вигідно "розхитувати" Закарпаття?

Ще наприкінці минулого року, коли Україна не знала, чим закінчиться Майдан, полковник української розвідки Сергій Разумовський, котрий близько 25 років прослужив у гарячих точках світу, спрогнозував дестабілізаційні процеси в Україні.

Міліція каже, що не виловлює ночами закарпатців для мобілізації (СПРОСТУВАННЯ, ІНФОГРАФІКА)

Закарпатські правоохоронці заперечують чутки про примусову мобілізацію.

Москва розпочала дестабілізацію Закарпаття? Сьогодні — пікет біля обласного СБУ

Сьогодні, 31 липня, о 12.00 відбудеться пікет обласного управління СБУ.

Військові кажуть, що у Закарпатті нема примусової мобілізації

Підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані громадяни України, які на підставі висновку (постанови) військово-лікарської комісії придатні до військової служби.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат