Бойовики заробляли гроші, продаючи "палену" горілку в Західну Україну

admin 17.12.2014 17:19 ПОЛІТИКА

У Харківській області СБУ перекрила канал фінансування терористичної діяльності виробниками лікеро-горілчаної продукції Донецького регіону.

Про це йдеться у повідомленні відомства.
Згідно з повідомленням, посадові особи донецького лікеро-горілчаного підприємства на тимчасово підконтрольній так званій "ДНР" території організували незаконне виробництво міцних алкогольних напоїв.
Продукцію вивозили до інших регіонів України, де продавали під виглядом легальної. Для прикриття керівники підприємства використовували підроблені марки акцизного збору України.
Встановлено, що отримані гроші спрямовуються керівниками підприємства та їхніми спільниками для фінансування бойовиків і терористичних організацій.
Два вантажних автомобіля з таким алкоголем, які прямували в Західну Україну, були затримані, зокрема, 10 грудня. У вантажівках незаконно перевозили партії лікеро-горілчаних виробів загальною кількістю 20 тисяч пляшок з підробленими акцизними марками на суму близько 1 мільйона гривень.
Незаконну продукцію вилучено, розпочато кримінальне провадження.
Як відомо, раніше про підготовку бойовиками до виготовлення підробленої горілки заявляв луганський губернатор Геннадій Москаль.
Українська правда

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат