Його ненавидить увесь світ.   А росіяни його обожнюють

26.07.2014 08:20 ПОЛІТИКА

Кривавий тиран Путін ніяк не вгамується. Після збитого проросійськими терористами пасажирського лайнера увесь світ відвернувся від кремлівських виродків. І тільки в Росії рейтинг Путіна став максимально високим. Бо пси цього тирана переконують населення в тому, що росіяни найпотужніша нація.


Коли міжнародні військові експерти та Пентагон отримали задокументовані свідчення того, що малайзійський літак було збито проросійськими терористами, самі росіяни просто вигадують купу різних своїх версій, починаючи від штурму пасажирського літака нашим літаком-винищувачем і закінчуючи…марсіанами.

Путінські мерзотники не просто знищували всі докази їхньої причетності у збитті літака, а й займалися звичайним мародерством. Із обгорілих трупів вони знімали прикраси, не гребували навіть дитячими іграшками. Потім керівництво невизнаних терористичних республік навіть видало розпорядження, щоб усі золоті прикраси бойовики здали в загальну касу для підтримки війська терористів.

Більше того, трагедія не зупинила путінських бойовиків. Вони продовжують знищувати українських вояків. Цього тижня були збиті ще два наші військові літаки. В оточенні вздовж російського кордону опинилося кілька українських підрозділів, яких цілодобово обстрілюють. Щодня десятки наших хлопців гинуть на путінському фронті. Кордон фактично відкритий і є ймовірність потужного наступу і відкритого російського вторгнення. Путіна не зупиняє ніщо навіть у той час, коли світ оплакує невинні жертви збитого путінцями літака, на борту якого разом із дорослими було 80 дітей.

З приводу катастрофи літака лідер «Нового Закарпаття» Сергій Ратушняк заявив: «Громадянине Путін, Boeing — це ваш КІНЕЦЬ! Ви новий Усама бен Ладен для світової громадськості. Ще 300 трупів у вашому активі від гексогена до Чечні, «Норд-Осту» і України, не так і багато, якби не одне АЛЕ. Цього разу вашим трофеєм стали громадяни країн-членів НАТО. Ви фактично вступили в третю світову війну з НАТО, яка могутніша вашого військового потенціалу в 120 разів.

Ну а українське керівництво і мен¬тів¬сько-мусорські рульові Міноборони пили до ранку від щастя, що нарешті їхні бездарність, злодійство, зрадництво і клептоманія на крові отримають НАТОвську допомогу».

І дійсно, вояки, які повертаються з фронту, кажуть, що вище військове керівництво бездарне. Відгодовані на державних харчах генерали звикли хіба що красти майно, але до війни не готові зовсім. Та й сам міністр оборони балогівський міліціонер Гелетей хіба може розумітися на тонкощах ведення бойових дій в сучасній війні?

І вже зовсім дикий випадок. У той час, коли весь український народ по копійчині збирає на одяг та харчі для українських солдатів, військова частина 3078 ВВ оголосила про закупівлю автобусів. На суму 118 мільйонів гривень. Серед цих автобусів є комфортабельні, з кондиціонерами та іншими багатими зручностями. Із цієї суми найбільша частка перепаде ВАТ «Український автобус» (понад 80 млн. грн.). Ця фірма входила до автомобільної корпорації «Богдан», яка належала нинішньому президенту України Порошенку, але через борги фірму продали Промінвестбанку, який, в свою чергу, був проданий російському Внєшекономбанку. Так от. Главою спостережної ради цього російського банку є сам Володимир Путін.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат