Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

Закарпатські угорці обиратимуть парламент Угорщини

Угорщина пропонує закарпатським угорцям проголосувати на парламентських виборах, які відбудуться у 2014 році.

Нардеп Бушко розповість закарпатським журналістам, хто намагається його дискредитувати

У понеділок, 21 жовтня, об 11.00 у прес-центрі “Закарпатської Правди” відбудеться прес-конференція на тему: “Хто насправді дискредитує Партію регіонів напередодні підписання угоди про Асоціацію України з ЄС?”.

Хто веде людей під кримінал

Втрачаючи вплив у Закарпатті, Балоги вдалися до брудних провокацій. Діяльність клану спрямована на підбурювання людей до протиправних дій. Це стосується і реконструкції площі Народної. Суди штрафують активістів і навряд чи Балоги, які підбурювали людей до протестів, штрафи цим активістам компенсують.

В Ужгороді презентують сайт, на якому буде вся цікава інформація про депутатів

У п’ятницю, 18 жовтня,   о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація сайту «Рада», який допоможе громадянам стати більш обізнаними щодо діяльності парламенту та спростить роботу журналістів у пошуку інформації.

Як Балога переадресував злочин

Цього тижня вже остаточно стало зрозуміло, хто є головним провокатором щодо площі Народної в Ужгороді. Якщо ще раніше голова облради Іван Балога та його приплічники не бажали світитися за цією темою, то цього разу виступили відкрито. Зокрема Іван Балога розповсюдив свою заяву щодо Народної, яка скидалася на «марення божевільного».

Українським перевізникам готують заборону на в’їзд в Росію

Нова хвиля економічного тиску ускладнить життя українським перевізникам, котрі працюють в Росії.
Так, активістам ВК "НАСТУП" стало відомо, що Росія найближчим часом планує повну заборону в’їзду українських вантажівок на територію країни. Планується, що возити товари по території Росії будуть лише вітчизняні перевізники. Таким чином Росія захищає національні інтереси.

Українці все менше бояться влади і стають до неї байдужі

У 41% громадян у віці старше 16 років нинішня українська влада викликає байдужість. Про це свідчать результати дослідження, яке GfK Ukraine здійснила у серпні 2013 року.

Народна повинна стати народною

Головну адміністративну площу Закарпаття нарешті почали реконструювати, однак деякі політичні сили створюють конфлікт.

В Ужгороді зустрінуться українські та угорські парламентарі

1 жовтня, о 11:00 годині в сесійній залі обласної ради відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

На «соціалку» грошей нема.   Є на інше…

Як виявилося, Кабінет Міністрів накопичив гігантську заборгованість по соціальних виплатах, заборгувавши гроші навіть на поховання людей. Про це заявила член комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Людмила Денисова.

Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи

У середу, 25 вересня, голова Верховної Ради України, перший заступник голови Партії Регіонів України Володимир Рибак зустрівся із партійним активом Закарпатської обласної організації Партії Регіонів. Під час розмови із однопартійцями, політик звернув особливу увагу на важливість євроінтеграційних процесів, які нині тривають в Україні, а також розповів про основні напрямки соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича.

Рибак на Закарпатті закликав об’єднати зусилля заради підписання Угоди про асоціацію з ЄС

У середу, 25 вересня, відбулась зустріч Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з представниками місцевих органів влади і органів місцевого самоврядування Закарпатської області. У засіданні взяли участь, зокрема, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, народні депутати України, керівники правоохоронних та контролюючих органів.

Росія погрожує, Захід захищає

Росія продовжує погрожувати Україні. «Брати» ніяк не змиряться з тим, що ми хочемо дружити з Євросоюзом.

Ігор Свищо: «Єдиний Центр поставив під загрозу нормальну життєдіяльність десятків тисяч закарпатців»

У четвер, 12 липня, відбулося перше пленарне засідання XV сесії Закарпатської обласної ради 6 скликання. Під час розгляду одного із питань порядку денного, яке стосувалося передачі прав на розробку надр різним структурам та організаціям краю, депутати не змогли знайти спільної мови і, як наслідок, перенесли розгляд цього та кількох інших питань на наступне пленарне засідання.

Заступник голови ОДА переходить на роботу у Міністерство доходів і зборів

Заступник голови - керівник апарату Закарпатської ОДА Антон Громовий переходить із роботи в ОДА у Міністерство доходів і зборів України. Чутки про це циркулювали коридорами будинку на площі Народній в Ужгороді ще перед Новим 2013-м роком, однак підтвердилися тільки сьогодні.

«Регіонали» відбирають русинів у Балоги

(мовою оригіналу) Закарпатское противостояние между ЕЦ и ПР может перерасти в открытую громкую фазу

Оновлений молокопереробний цех відкрито на Рахівщині

Відтепер школи, садочки, лікарні Рахівщини мають можливість отримуватимуть пастеризоване молоко з місцевого молокопереробного цеху в селі Луг.

Пoдалі від Росії, ближче до Євросоюзу

Уже понад 20 років наша країна тиняється між Росією та Європою. В сучасному світі існувати в самоті не здатна жодна держава, бо міжнародні ринки визначають добробут. Так сталося, що по різні боки від України розміщені антагоністичні по суті союзи: Митний на чолі з Росією та Європейський. Досі нам якось удавалося не тулитися до жодної зі сторін, але наразі настав час вибору.

Шуфрич вийде з регіонів, якщо Україна і далі прагнутиме до ЄС

Шуфрич погрожує вийти з фракції Партії регіонів У понеділок, 2 вересня, на засіданні фракції Партії регіонів народний депутат Нестор Шуфрич пообіцяв вийти з фракції, якщо буде продовжено курс євроінтеграції. Про це повідомив «Погляду» джерело в Партії регіонів.

Янукович влаштував чергову чистку в СБУ. На Закарпатті також

(мовою оригіналу) Янукович сменил начальников управлений Службы безопасности Украины в 7 областях.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат