Крим втратили   без бою. Так можемо втратити і всю Україну

29.03.2014 10:18 ПОЛІТИКА

Криму в нас більше немає. Не тільки території. Ми втратили там і всі військові частини та морський флот. При цьому, коли лише починалася окупація Росією, ми мали подвійну перевагу у військовій силі в Криму. А потім почали здавати одну частину за іншою. Так само здали і кораблі. Фактично весь флот. Без єдиного пострілу.


Все, що в нас залишилося з флоту: фрегат «Гетьман Сагайдачний» — U130, артилерійський катер «Скадовськ» — U170. Крім цього, до складу допоміжних кораблів, які залишаються у складі ВМС України, входять 3 судна і 5 катерів. Вони поблизу Одеси. А от у список бойових і допоміжних кораблів і суден ВМСУ, над якими піднято прапор Росії, входить 51 українське судно. Серед них значаться підводний човен «Запоріжжя», великий і середній десантні кораблі «Костянтин Ольшанський» і «Кіровоград», 2 морські тральники «Чернігів» «Черкаси», шість корветів, два танкери та інші.

Начальник Генштабу Зброй¬них сил РФ генерал армії Валерій Герасимов заявив, що прапори Росії підняті у всіх 193 військових підрозділах у Криму. То невже ці 193 військові підрозділи не могли хоч якось протистояти загарбникам? Чому ми мільярди перераховуємо на армію, яка не може навіть себе захистити, а не те що народ?

Багато хто скаржився, що новообраний міністр оборони України Тенюх просто був слабаком. Цього тижня Тенюха поміняли на Михайла Коваля. Допоможе? Навряд чи. Стратегічно ми програли. Росія і далі поширює агресію й біля наших кордонів зібралося 100-тисячне рашистське військо Путіна. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій. «Ми можемо сьогодні стверджувати, що триває дія їхнього плану під умовною назвою «Русская весна», тривають спроби дестабілізації ситуації в південно-східних регіонах України», — заявив Парубій.

Чи є сенс Росії зупинятися, якщо ми так легко здаємо свої території? Звичайно, ні. Ще кілька провокацій на сході України (зокрема і проекту «Правий сектор») і російська армія повалить на Україну захищати «своїх російськомовних громадян». Експерти кажуть, що вже за п’ять-шість годин рашистські путінські танки можуть бути в Києві. Путіну начхати на те, що США і Європа брикаються. Путіну зірвало дах і він не зупиниться. Сам Парубій переконаний, що Росія може піти проти нас війною, щоб зірвати вибори, бо тоді вже не можна буде називати лантуха Януковича легітимним президентом. Деякі експерти кажуть, що війна на материковій частині України може початися вже в найближчі дні. Інші експерти кажуть, що Росія піде в наступ на Пасхальні свята. І мало хто з експертів каже, що Росія таки не посміє розгортати бойові дії проти нас.

***

Ми годували і годуємо зрадників

Коментар голови ГО «Нове Закарпаття» Сергія Ратушняка:
«Ми годували і годуємо зрадників. Сьогоднішня влада, як і всі президенти, починаючи   з Кравчука — зрадники! 1000 бійців придушили би захоплення Криму в зародку. На знищення! А так 20 000 вояків, як барани, боялися вистрелити, не вивели кораблі з капкана-озера в море, віддали гори боєздатної зброї і техніки ворогові. І командири з Києва, і боягузи на місцях — зрадники. Додайте до цього все керівництво Криму — всі зрадили! Керівництво центральних органів СБУ, МВС, МО, ГРУ, Генштабу разом... Що, нічого не знали? А на що зжирали десятки мільярдів народних грошей? На себе?! Бізнесом займалися?

Ось чому ніколи не було і не буде держави з назвою Україна! Нагорі завжди грабіжники і зрадники.

Дивіться зараз — усім колишнім від влади дали втекти, вивезти літаками десятки мільярдів доларів. Канали російських ТБ і радіо працюють, труби не перекриті, вода й електроенергія у Крим продовжують надходити безкоштовно, візи для росіян не введені, російське майно на території України не конфісковане, кордони діряві, а Литвин «живее всех живих»…

Згинуть вороженьки… Тільки ми не доживемо до цього свята. Бо ворога знищують і дають адекватні відповіді, а не сльози ллють, як у гімні. Кинули Україну і з Заходу, і зі Сходу. Є відчуття, що домовилися нас поділити наче безгоспне стадо…

Тому-що за 23 роки — жодного дня Державу не робили і духу не було своїх злодіїв і шахраїв поставити на місце. Боролися з такими, як Гонгадзе і Ратушняк… Ось тут вистачало «міці» «Беркутів» і «Соколів» та вертольотів зі Львова, щоб неугодних агентам КДБ Медведчукам вивозити до в’язниць».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат