Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1940, 20

Сьогодні в Ужгороді обговорюватимуть євроінтеграційну стратегію України

У середу, 10 квітня, о 14.00 відбудеться друге сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

Закарпатські сільради підтримали обласних депутатів щодо євроінтеграційних прагнень

Місцеві   ради Закарпаття підтримують ініціативу депутатів обласної ради   щодо євроінтеграційних прагнень України.

Слово Луценка матиме більше ваги, ніж слово Яценюка, Тягнибока чи Кличка - експерт

Влада давно запустила технологію, яка покликана розколоти "Батьківщину", а звільнення екс-міністра МВС Юрія Луценка не гратиме "на руку" лідерам опозиційних сил.

Один Балога залишається   в Партії регіонів...

Як виявилося, в апараті Верховної Ради відсутня заява про вихід Павла Балоги з фракції Партії регіонів. Таку відповідь на запит «Української правди» надали в апараті Верховної Ради. «На Ваш запит   щодо надання копії заяви депутата Павла Балоги про вихід із фракції Партії регіонів повідомляємо, що такий документ до апарату Верховної Ради в установленому порядку не надходив», — мовиться в листі.

Наколоті сніжки

Цього тижня опозиція оголосила мобілізацію киян у боротьбі за свої права. Акція мала на меті змусити Верховну Раду призначити вибори мера Києва в законні терміни.

Українській міліції довіряє менше 1% громадян

Менше 1% українців повністю довіряє міліції. Про це свідчать результати опитування в рамках моніторингу за 2012 рік, проведеного Інститутом соціології НАН України.

Журналіст програми "Гроші" М. Ткач зловив Балогу на брехні? (ВІДЕО)

Дуже тішить Віктор Балога. Після роботи в уряді Азарова сьогодні Балога знову прагне набирати політичні бали. Так, наприклад, днями Віктор Іванович у кращих традиціях українського можновладця показав усім і кожному свою "чесну" декларацію про доходи

Ледіда не захотів віддавати землю меру Погорєлову

Відбулося засідання колегії Ужгородської райдержадміністрації під керівництвом голови РДА Віктора Ледіди. Участь в ньому взяли його заступники – А.Черничко та С.Когутич, а також голова райради М. Фединець, міжрайонний прокурор І. Цар, перший заступник начальника райвідділу міліції О. Боднарчук.

У Балоги здають нерви

Останнім часом Балога почав масовану інформаційну атаку на губернатора Олександра Ледиду. Інколи доходить до маразму. До прикладу, балогівська газета підготувала матеріал проти Ледиди до третьої річниці його губернаторства. Матеріал критичний, хоча й доволі примітивний. Стаття мала вийти в газеті у четвер, однак була опублікована на одному з балогівських інформаційних ресурсів ще до виходу в паперовому варіанті. Причина проста — в четвер у Києві проходила Рада регіонів, на якій були присутні губернатори, і балогівці сподівалися, що цією критичною статтею зможуть якось напаскудити Ледиді, тому поспішили надрукувати її в Інтернеті раніше, ніж вона вийшла в газеті. І дарма. Постріл виявився холостим.

Михайло Рябець:   «У політиці не буває друзів»

Михайло Рябець є одним із найвідоміших закарпатців, які в період новітньої історії України досягли доволі високих кар’єрних вершин. Родом Михайло Рябець із села Пилипець Міжгірського району.

Азаров запропонував Угорщині вкласти гроші в ремонт українських доріг

Прем’єр-міністр України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу. Як повідомляє «Сегодня», про це український Прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт.

Азаров — в Угорщині. Та чи домовиться він про нові пункти пропуску для Закарпаття?

Прем'єр-міністр України Микола Азаров знаходиться з   офіційним візитом в Угорщині. На цю поїздку закарпатці покладають певні надії. Йдеться насамперед про будівництво нових пунктів пропуску на спільному кордоні.

Русини Закарпаття: Вони є чи їх немає? (лист Джону Керрі)

Карпатські русини надіслали листа Держсекретарю США Джону Керрі: Україна ніколи не визнає русинів, а результати перепису буде сфальсифіковано?!

Польський експерт: нинішній візовий режим на східному кордоні ЄС схожий на "залізну завісу"

Країни Вишеградської четвірки повинні більше зосередитись на просуванні спрощення візового режиму ЄС для країн Східного партнерства. Про це пише старший науковий співробітник польського Центру Східних Студій і координатор Міжнародного Вишеградського Фонду Марта Ярошевич для Visegradrevue.

КНДР попередила ООН про загрозу ядерної війни

Сніг снігом, але ця "повінь" може накрити всіх разом: Північна Корея офіційно проінформувала Раду Безпеки ООН про загрозу ядерної війни, повідомляє Al Jazeera

Опозиція в позиції

Опозиція вирішила проїхатися Україною і промоніторити народну готовність у випадку чого повстати проти влади. Акція отримала відповідну назву «Вставай, Україно!». Другим містом опозиційного марафону став Ужгород.

Віктор Балога:   «Пробачте мені...»

«Пробачте мені, близькі, друзі, всі, кому завдав неприємностей. Пробачте за неправильні рішення» — написав на своїй сторінці у Facebook нардеп із Завидова Вітя Балога.

Олександр Ледида: «Головне в моєму оточенні — це професійне виконання обов’язків»

Керівник Закарпаття про три роки перебування на посаді, психологію в управлінні та вірних друзів.

Готові вийти на мітинги 33 % українців, 4 % — зі зброєю

У санкціонованих мітингах та демонстраціях готові взяти участь 32,7 % українців.

Закарпатська рада має п’ять нових депутатів

Щойно на 13-й сесії Закарпатської обласної ради склали присягу та отримали посвідчення п'ять новообраних депутатів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат