Балогівці зривають тренування збірної України з велоспорту

admin 01.04.2014 15:07 ПОЛІТИКА

Клан Балог в Берегові вирішив провести «денаціоналізацію» спорткомплексу «Закарпаття».


У Берегові група людей, серед   яких здебільшого люди Балоги, вирішили, що   в період певного правового безладу можна поводитися в традиціях люстраторів-правосеків і захоплювати приватні підприємства. Зокрема, люди Балоги заблокували роботу одного з найбільших підприємств Берегівщини УСБ «Закарпаття», відомого своїм унікальним термальним басейном.

Балогівці вже свого часу блокували це підприємство і однією з ініціаторів була депутат від партії Балоги ЄЦ Ольга Бізіля. І ось зараз бойовики знову заблокували підприємство, вимагаючи його передачу громаді. Тобто, така собі денаціоналізація. І це при тому, що власники мають чинні документи на оренду комплексу на 49 років.

Балогівські люстратори просто хочуть прибрати підприємство під своїх людей і їм начхати, що через блокування приміщень страждають сотні дітей та спортсменів, які займаються та відновлюють здоров’я в комплексі. Зокрема, як стало відомо сьогодні, через бойовиків Балоги не можуть проводити тренувальні збори учасники збірної України з велоспорту, які обрали саме цей комплекс після неможливості тренуватися в Криму.   Чи усвідомлюють загарбники, яку шкоду вони наносять і чому без діє міліція, дозволяючи бойовикам Балоги захоплювати приватні структури -- ось два питання в цій історії.

Clipnews.info

admin


За матеріалами Clipnews.info

Коментарі :


03.04.2014 13:22 Грабовниця

А чому не мож розірвати договір по Морозівському лісництву, де зависає Балога тут у нас загороджено много лісу под його замок, чому атакують лиш дачу Медведчука, а туй рядом не чим не хужі іменія построєнні за народні гроші. Чому?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат