Янукович відправив у відставку усіх міністрів

admin 14.01.2014 12:32 ПОЛІТИКА

13 січня Віктор Янукович підписав указ про відставку усіх міністрів. Президент вирішив виконати одну з основних вимог Євромайдану задля покращення політичного клімату в країні. Про це пише ряд видань, таких як “Кореспондент”, “Вести”, сайт телеканалу “Інтер” з посиланням на офіційний сайт Президента України.


Однак ряд журналістів при поверхневій перевірці документів виявили недомовленість у цій новині. Як виявилось, Янукович відправив у відставку не представників Кабінету Міністрів України, а Раду Міністрів Автономної Республіки Криму.

“Таким чином Віктор Федорович хотів вкотре обдурити весь український народ, мовляв, і міністрів немає і Майдан задоволений, – коментує ситуацію Арсеній Яценюк. – Але це не пройшло. У владі думали, що люди, дізнавшись про відставку міністрів, так зрадіють, що ніхто вчитуватись в деталі не буде. Але не такий у нас дурний народ, як вони думали.”

Тим часом звільнені члени Ради міністрів АРК не зрозуміли, що діється, і чому їх відправили у відставку. Вони вже подали колективний позов на Президента Януковича до Апеляційного суду міста Києва. Однак, за неперевіреною інформацією, суддя Родіон Кіреєв відмовився розглядати цю справу “через її абсурдність, власне небажання і у зв’язку зі святами”.

ПростоПаша спеціально для UaReview
http://uareview.com/yanukovych-ministriv/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат