Партія «Єдиний Центр» саморозпускається

admin 02.12.2013 15:38 ПОЛІТИКА

У понеділок, 2 грудня, стало відомо про саморозпуск регіональної партії «Єдиний Центр», лідером якої є народний депутат України Віктор Балога.
Про це відкрито повідомив голова Виноградівської районної ради Олег Любімов.


Про це повідомляє сайт Нове Закарпаття.

Але її члени без партійності не залишаться. Віктор Балога вже зареєстрував нову політичну силу – «Координаційну партію України».


admin

Коментарі :


02.12.2013 22:19 Сергій Ратушняк

Сергій Ратушняк:
Будьте обережні: Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги
Слуга, холуй і злодій кучмівського, ющенківського і останнього періоду Балога, з під сідниці якого ще не охолонув стілець міністра МЧС в Уряді Януковича, - знов, спрямовуючи ніс зі вітром, - оголосив себе і своїх братків-братів – новими революціонерами.   Слуги-депутати в усіх рівнях рад Закарпаття «несамовито і нещадно» лають Президента і владу, вимагають резолюцій з вимогами відставки всіх і вся, облраду, яку очолює братик Іванко охрестили центром якогось супротиву, а насправді реінкарнації і порятунку власного кримінального сімейного клану. Чого тільки варті «ново революціонери» в Ужгороді   Трикури, Щадеї, Волощини, Чубірко, Диби і ін..? Це раби угруповання ЕЦ, на яких пробу ніде ставити…
Покидьок і злодій, хабарник і рекетир з руками в крові, контрабандист і касир хабарів бридоти Ющенко. Істота, яка з 1998-го року дорвалася до влади і тероризує всю область. В кримінальний спосіб узурпував цілі галузі економіки. Легальний і кримінальний бізнес і контрабанду в галузі торгівлі алкогольними і тютюновими виробами, продовольчими товарами, хімдобрив, а донедавна і нафтопродуктами тощо. Сотні мільйонів державних коштів, що призначені на шляхове будівництво, мостів, держустанов, кошти на виноградарство і садівництво, на розкислення земель, з вирубки лісів і отримання ПДВ в обсягах до 90% від потреб цілої області – все це перетворилося в статки зграї Балог. Десятки мільйонів доларів хабарів за посади, потрібні рішення прокурорів, суддів,за   «правильну» поведінку митників, прикордонників, СБУ, інших контролюючих і фіскальних органів з криміналітетом в купі. Все це сотні мільйонів кримінальних коштів, які ця потвора отримала від «рідного» Закарпаття шляхом ПОСТІЙНОГО НАХОДЖЕННЯ ПРИ ВЛАДІ. Ці суми були помножені при кримінально-корумпованій владі зрадника українського народу Ющенка. До цього можна тільки додати тисячі гектарів землі закарпатської і СОТНІ об’єктів приватизації, які прибрані за безцінь.
Зараз ватажок ОЗУ «Барва» - Балога – знов побачив для себе шанс на повернення до грабунку,-т.б. до ВЛАДИ! Він з братками – вже революціонери!
В 2004-му році я був одним з командирів МАЙДАНУ-2004, а ця гнида відсиджувалась з членами партії Регіонів і виторговував для себе посади і позиції, а потім, побачивши незворотність повалення влади,- прискочив з своїми холуйчиками з Мукачево в Ужгород – покрасувався, по фотографувався і проголосив себе автором революції. Далі, ця гидота порозвішувала ці фото в Закарпатській ОДА і в адміністрації бджоляра – Ющенко. Я знаю ціну цьому зраднику, покидьку і кидалово – Балозі! Це ганьба і безперспективність розвитку Держави, це злочинець, який за сотні і тисячі злочинів до цих пір не осуджений, що є також ознакою нашої Держави, і це нова загроза для завтрашнього дня України.
Люди, будьте пильними, під Вашими щирими євро уподобаннями, до влади пролізає нечисть, яка і не дає розвиватись цій державі вже понад 20-ть років! Будьте пильними!
Звертаюсь також до лідерів опозиції.
Панове Кличко, Тягнибок і Яценюк, якщо Ви використаєте дійсно щирий майдан для повернення до влади покидьків на кшталт Балог, - гріш Вам ціна і останнє розчарування українців.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат