У Києві вже мітингують 1500 обурених зупинкою євроінтеграції (ФОТО)

admin 22.11.2013 10:09 ПОЛІТИКА

 

Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада зібралися на Майдані Незалежності в Києві.

За повідомленням кореспондента "Української правди", станом на 00:15 22 листопада на центральній площі міста висловити невдоволення прийшло близько 1500 людей, їх кількість постійно збільшується. В центрі також знаходяться кілька автобусів з силовиками.
Небайдужі почали самоорганізовуватися за допомогою соціальних мереж.
Організатори акцій протесту закликають брати із собою теплий одяг, їжу та парасольки.

На Майдан підтримати активістів прийшли опозиційні політики, серед яких і лідери "Батьківщини" Арсеній Яценюк, "Удару" Віталій Кличко, "Свободи" Олег Тягнибок та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Коли на центральну площу міста їхала машина із звуковою технікою для виступів, її заблокували кілька десятків правоохоронців. Однак натовп відвоювував автомобіль і він доїхав до Майдану.

Раніше активіст ВК "НАСТУП" повідомляв, що веб-трансляцію камер з Майдану Незалежності о 18.00 вимкнули, однак на час написання повідомлення відео з тим, що відбувається на центральній площі транслюється в Інтернет.
Як відомо, в четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.
Парламент у четвер відхилив всі 6 законопроектів щодо виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

admin

Коментарі :


24.11.2013 14:58 комунал

немає віри навіть тим які стоять на трибуні. Дивлюсь в телевізор і бачу Луценка,Геращенко сміютьсчя собі про щось шуткують ім весело. Той лисий надриваєся у мікрофон. Я то вже пройшов у 2004 році.Словом БРЕХЛИВИЙ майдан 2 га серія.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат