Нардеп-регіонал Бушко закликав українців цінувати незалежність

admin 29.11.2013 10:23 ПОЛІТИКА

Народний депутат України Іван Бушко прокоментував події навколо інтеграційних процесів в Україні.

— Сьогодні Україна і українці стоять перед непростим вибором. Напрямків нібито два – до Європейського або до Митного союзу. І звичайно, якщо питання стоїть таким чином, то для мене особисто, як і для переважної більшості українців, тут вибір однозначний - європейський. Особливо ж для нас, закарпатців, які історично і ментально зажди були і є європейцями.
Можливо, ви помітили, що з великої кількості гучних заяв політиків зараз чомусь зовсім зникло слово «незалежність». Очевидно, згадувати про неї вигідно тільки 24 серпня.
Та я хотів би нагадати всім, що завдання будь-якого політика – захист інтересів громадян, які його обирали. Тому в цей справді непростий для країни час я ставлю собі і пропоную вам відверто відповісти на кілька запитань.

А яка взагалі наша роль? Яка роль України і її громадян? Чи готові ми стати однією з колоній того чи іншого союзу, або ж   хочемо для себе іншої долі?
Задумаймося   над цим.
Як депутат Верховної Ради вважаю, що найголовніше, що тільки можна було   запозичити в Євросоюзу, ми вже запозичили.   Кажу не про гроші. Ми перейняли і почали застосовувати в Україні європейські принципи функціонування держави, проголосувавши за переважну більшість євроінтеграційних законів, які вимагала від нас Європа.   Зауважте, не азійських, не російських, а саме європейських законів.

На мою думку, за останні два роки Україна зробила багато для того, щоб бути достойно прийнятою до спільноти європейських держав. Принаймні, в якості асоційованого члена ЄС.
Однак наші партнери порахували інакше, запропонувавши нездійсненні умови – це підвищення цін на енергоносії на 40% для населення, замороження держслужбовцям зарплат на 2 роки, скорочення соціальних виплат незахищеним верствам населення і пільговикам.
Вважаю, що українці заслуговують на краще ставлення до себе.
А тому   звертаюся до вас, дорогі земляки, закарпатці! Давайте цінувати себе. Цінуймо свою незалежність. І вимагаймо поваги до себе і до своєї країни.

admin


За матеріалами прес-служби народного депутата України Івана Бушка

ТЕГИ : ЄСІван Бушко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат