Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5900, 20

Інформація про порушення в день виборів від ГУНП

За період виборчого процесу протягом доби виборів   поліцейські отримали   141   повідомлення про імовірні   порушення.

Численні порушення та підкупи. Як проходять вибори на Закарпатті?

У переддень виборів ТВК виявила помилки у майже 17 тис. бюлетенях. Зокрема ОПОРА повідомила, що в Ужгороді не знайшли 500 бюлетенів для голосування за кандидатів на посаду міського голову Ужгорода на дільниці в ЗОШ #11.

Як не помилитися

Місцеві вибори є дуже відповідальними. Це ж місцева влада буде вирішувати наші регіональні проблеми. Якщо бути байдужим або просто продати свій голос, то протягом 5-ти років не варто нарікати на якісь незручності й дискомфорт у селі, місті, ОТГ, області.

Чому мером Ужгорода повинен стати Ратушняк

Я успішно працюю в ІТ-сфері, і зараз, через специфіку своєї роботи, маю можливість проживати у будь-якій країні світу. Але я завжди з теплом згадую свій рідний Ужгород. Я тут народився і виріс. Пережив трошки «совка» і лихі 90-ті.

Ремонти, як передвиборний підкуп: Класичні методи Богдана Андріїва

Ужгородці вже звикли, що 5 років у місті нічого не робилося, а якщо робилося — то погано, незважаючи на те, що на це виділялися кошти, які з’явилися в місті завдяки децентралізації.

«Бій без правил»: як борються «рідні» з фаворитом на голову Виноградівської ОТГ Іваном Бушком

Проведення фейкового соцопитування, просування через сторінки в соцмережах та причетність до псування більбордів – це лише частина вже брудних технологій, до якої причетне «Рідне Закарпаття».

В Ужгороді патрульні виявили водійку під дією наркотиків, а у її пасажира - кастет

22 жовтня, на вулиці Будителів, близько 3-ї ночі поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-2109, який порушив ПДР.

Поліція Рахівщини розшукує мукачівця, який підозрюється у крадіжках на території району

22-річний житель Мукачівщини скоїв ряд крадіжок з приватних помешкань у селищі Великий Бичків.   Під приводом збору коштів для хворої дитини зловмисник викрав гроші у сумі понад 375 тисяч гривень та ювелірні вироби. За всіма фактами слідчі поліції проводять досудове розслідування.

На Іршавщині неповнолітній викрав автомобіль, щоб покататися

22 жовтня, працівники поліції Іршавщини отримали повідомлення про викрадення транспортного засобу. 41-річний мешканець села Осій розповів, що напередодні залишив відчиненим «ВАЗ 2106» на власному подвір’ї, а наступного ранку виявив його відсутність.

На Берегівщині у ДТП жителька села Оросієво

21 жовтня, близько 21:20 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у Берегівському районі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 19-річний житель села Петерфолво Виноградівського району, керуючи мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалася в попутному напрямку. Від отриманих травм 46-річна жителька села Оросієво Берегівського району, померла на місці ДТП.

Під Іршавою в ДТП загинув велосипедист

Слідчі Іршавського відділення поліції з’ясовують причини та деталі дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої 65-річний велосипедист помер на місці події.

Чи відповість Щадей за перепродаж «Корони», коли місто недорахувалося мільйонів гривень

Зараз один хлопчик із гірського села дуже хоче стати мером Ужгорода. Мова про Віктора Щадея. Для солідності він навіть одягнув окуляри.

Андріїв повинен покинути Ужгород. З ганьбою!

У принципі, нинішній мер Ужгорода Андріїв вже мав намір піти з посади мера і балотувався від партії екс-регіоналів депутатом до Верховної Ради. Але партія його програла, тож довелося Андріїву залишатися на посаді мера.

Андріїв повинен відповісти за демонтовану і вивезену андезитову бруківку

Чому обрання Андріїва було великою помилкою. Бо він так і не зрозумів специфіки нашого міста. Він повинен довго сидіти у в’язниці за те, що замінив древню андезитову бруківку та бордюри на цементні, вбивши тим самим, нашу історичну ауру.

Іван БУШКО: "Ремонт та будівництво доріг - нагальні питання для Виноградівської громади" (ВІДЕО)

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко, назвав будівництво дорожньої інфраструктури та об'їзної дороги, одними з першочергових завдань для майбутньої Виноградівської ОТГ.

Чи може Закарпаття позбутися дотаційного статусу...

...Або реальний шлях краю до фінансово-економічної самодостатності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат