Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5960, 20

Впливовість громадських організацій визнає кожний четвертий українець

Центр моделювання комунікацій. Що чекають українці від громадських організацій?

На Рахівщині у пожежі загинула жінка

Пожежа виникла 7 жовтня у смт. В. Бичків, в одному з будинків по вулиці Волошина.

Судитимуть директора фірми-підрядника, яка проводила реконструкцію площі Кирпи в Ужгороді

На початку серпня поточного року Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора та двох працівників Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та двох керівників приватних фірм, які здійснювали ремонти площ Поштової та Кирпи в Ужгороді.

На Закарпатті поліція встановила попередні причини смерті кандидата у депутати до ОТГ

У ніч на 5 жовтня до поліції надійшло   повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району одному із кандидатів у депутати до Вишківської ОТГ невідомий у балаклаві спричинив тілесні ушкодження. Поліцейські Хустського відділу поліції з’ясували, що на чоловіка напав   21-річний місцевий житель.

На Рахівщині одна жінка втонула, інша - згоріла

Обидва випадки сталися 6 жовтня в селі Розтоки.

Мер Ужгорода не зміг зняти через суд кандидатів-однофамільців

Закарпатський окружний адміністративний суд розглянув скаргу мера Ужгорода Богдана Андріїва, який просив зняти з реєстрації кандидатами в мери на найближчих виборах двох його однофамільців.

32% суддів першої інстанції у Закарпатській області є недоброчесними

Кампанія ЧЕСНО. Фільтруй суд! презентувала профайли суддів Закарпатської області.

У пожежі на Тячівщині загинув 44-річний чоловік

Пожежа сталася вночі 3 жовтня в селі Тарасівка в одному з помешкань по вул. Українській.

Житель Мукачева через ревнощі стріляв в ужгородця

Це сталося 5 жовтня поблизу одного з розважальних закладів. Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько 1:10 ночі.

Шалений забіг

Штаби на нервах. Реєстрація кандидатів і партій не була такою легкою, як здавалося. Багатьом відмовляли. Люди з команди Андріїва залучали свій стійкий електорат із Радванки, щоб тиснути на комісію. Дехто мало не бився в судах. Нарешті пил почав спадати, і тепер вже всі розуміють, що залишилося менше місяця, і потрібно якось перетягувати виборця на свій бік.

Шановні ужгородці!

Ми з Вами працювали разом у 2006—2010 рр. Попри шалений спротив регіональної і центральної влади, ми зробили Ужгород ЄДИНИМ містом в Україні з автономним опаленням. Зараз ми в рази витрачаємо менше порівняно з іншими містами. Це мільярди гривень, які залишилися в наших родинах.

Замість садка — торговий центр. Андріїв за 5 років не збудував садок — хоч і обіцяв

25 вересня Богдан Андріїв презентував документацію на садочок, про який вперше заговорили ще 4 роки тому — в 2016 р., коли під нього виділили територію. Але за ці 4 роки міські служби навіть не змогли підготувати документацію, не кажучи вже про саме будівництво.

Роман Келемен: Ужгород тільки з Ратушняком може повернути собі велич столиці Закарпаття

За період каденції Сергія Ратушняка на посаді мера в Ужгороді була найбільша динаміка розвитку.

Поліція Хуста розкрила справу про вбивство неповнолітніми чоловіка

Суд задовільнив клопотання слідчого Хустського відділу поліції   щодо   обрання запобіжного заходу для 16-річного мешканця міста Хуст, який підозрюється в хуліганстві вчиненому із застосуванням зброї. Зловмисника взято під варту.

На Іршавщині судитимуть голову сільської виборчої комісії

Іршавським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови Кам'янської сільської виборчої комісії, що працювала на місцевих виборах у грудні 2019 року.

У Києві затримали банду закарпатських циган, які намагалися підкупити начальника поліції

До складу угруповання входило шість осіб: усі вони обкрадали пасажирів та відвідувачів Центрального залізничного вокзалу. Також, аби правоохоронці не перешкоджали їх злочинній діяльності, вони намагалися підкупити начальника поліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат