Поліція розслідує факт сексуального насильства відносно неповнолітньої мукачівки

До поліції надійшло повідомлення від медиків Мукачівської обласної дитячої лікарні про госпіталізацію до медзакладу 16-річної дівчини. За висновками лікарів, у неповнолітньої діагностували отруєння невідомою речовиною.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського райуправління. Правоохоронці встановили, що 16-річна закарпатка разом із трьома неповнолітніми подругами розпивали алкогольні напої у компанії повнолітніх юнаків у будинку 19-річного хлопця.

Останній, скориставшись безпорадним станом неповнолітньої, вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру, не пов’язані із проникненням.

Надалі 19-річний закарпатець викликав для дівчат таксі. Водій, який прибув на місце події, побачив, що одна із неповнолітніх втратила свідомість і перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він відмовився їх транспортувати та викликав «швидку допомогу». Медики у свою чергу й передали інформацію правоохоронцям.

Того ж дня співробітники поліції затримали причетного у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подію кваліфікували, як сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи, тобто вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи, вчинене щодо неповнолітньої особи.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру, а суд обрав запобіжний захід — тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат