Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5980, 20

В Ужгороді відбувся масштабний турнір із петанку

В Ужгороді протягом трьох днів тривав найбільший в Україні турнір із петанку — «Каштан-2020». Цього року через пандемію на турнір не змогли прибути всі бажаючі закордонні спортсмени, тим не менше, до Ужгорода приїхало понад 60 спортсменів зі всієї України.

На Ужгородщині скоєно розбійний напад на будинок жителя району

1 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про напад на помешкання жителя Ужгородщини. Заявник повідомив, що у будинку на момент злочину перебувала його 18-річна донька. Це сталося у селі Циганівці.

За посаду мера Ужгорода боротимуться 22 кандидати

Про це повідомляє Ужгородська міська територіальна виборча комісія. При цьому, зареєстровано аж трьох кандидатів з прізвищем Андріїв. Всі вони не ужгородці. Чинний мер з села Конюхів Львівської області, а ще двоє Андріївих з Івано-Франківщини, хоча один із них проживає у Мукачеві. Із 22 кандидатів у мери Ужгорода менша половина - всього 9 - є ужгородцями.

За минулий місяць Закарпатська митниця перерахувала до бюджету 1 млрд. грн

Рекордну суму митних платежів сплачено у вересні на Закарпатській митниці.

Посол з Угорщини приїхав на зустріч до Івана Бушка щодо іноземних інвестицій для Виноградівщини

Кандидат на голову Виноградівської ОТГ Іван Бушко обговорив з поважними гостями з Будапешту найбільш перспективні напрямки залучення інвестицій у Виноградівську громаду.

На Закарпатті фірма запропонувала податківцям за 1 копійку спалити 735 тисяч пачок цигарок

За одну копійку ТОВ «Нью Екосвіт» має знищити 735 006 пачок цигарок на замовлення ГУ ДПС у Закарпатській області. Відповідний договір з фірмою податківці уклали 24 вересня за результатами тендеру. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

На Виноградівщині викрили наркоторговця в якого виявили багато боєприпасів

29 вересня, співробітники Виноградівського відділення поліції затримали жителя районного центру. За оперативною інформацією 44-річний чоловік займався збутом наркотичних засобів на території району.

Перевірка в Закарпатській УВП №9: до відповідальності притягнуто 14 осіб

За результатами службової перевірки в Закарпатській УВП №9, проведеної Закарпатською обласною прокуратурою спільно з представниками Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань у серпні, керівника та 13 посадових осіб установи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

У Мукачеві підпалили двері супермаркету "Алма"

Загорання вхідних дверей магазину «ALMA» (вул. Першотравнева Набережна) сталося вночі 29 вересня. Пожежею знищено вхідні двері. Причина пожежі та збитки встановлюються.

У Києві загинув 29–річний мешканець Ужгорода

28 вересня до чергової частини управління поліції в метрополітені звернувся чоловік та повідомив, що під час руху вагону з даху впав невідомий чоловік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та лікарів.

Іван Бушко: Настав час об’єднувати зусилля та пліч-о-пліч працювати задля спільної мети

Ми відверто поговорили з кандидатом на посаду голови Виноградівської ОТГ Іваном Бушко. Досвідчений політик та громадський діяч розповів про своє депутатське минуле, рідне місто Виноградів та плани на майбутнє.

У Міжгір'ї втопився чоловік

27 вересня тіло виявили у річці Ріка по вул. Набережній.

На Хустщині в ДТП потрапив мікроавтобус, загинули двоє людей

Автопригода сталася вночі на автошляху Мкачево-Рогатин між селами Стеблівка та Сокирниця. Загинули водій та пасажир мікроавтобуса, ще двоє людей у реанімації.

Неповнолітнього мешканця Іршавщини, якого підозрюють у згвалтуванні дитини, взято під варту

Іршавський райсуд задовольнив клопотання слідчого прокурора та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неповнолітньому мешканцю Іршавщини за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дитини.

Журналісти проекту «1+1» «Гроші» перевірили, наскільки чесний мер Богдан Андріїв

Серіал про мерів українських міст, в якому журналісти показують, де збрехав, а де виконав свої обіцянки той чи інший чиновник, викликали такий скандал, що люди зі всієї країни просять відвідати їх міста, щоб показати всю правду про їх місцевих «князьків».

Закарпаття знову посіло останнє місце в рейтингу шкіл за підсумками ЗНО

Як це не прикро, але Закарпатська область знову опинилася в самому кінці рейтингу шкіл за результатами ЗНО.

Ужгородці повинні проголосувати за патріота міста

Стартувала виборча кампанія і своєю думкою щодо цих виборів з нами поділився відомий на Закарпатті політик та фінансист Василь Прокопець.

Закарпаття в епіцентрі

Цього тижня Закарпаття було в епіцентрі подій. У середу тут зустрілися глави дипломатичних відомств Угорщини та України Петер Сіярто та Дмитро Кулеба. Наразі наші стосунки налагоджуються і Сіярто дав знати, що Угорщина готова розблокувати свій протест проти наближення України до НАТО, якщо Україна дасть змогу закарпатським угорцям здобувати освіту рідною мовою. Окрім того, Угорщина готова багато інвестувати в Україну.

На Ужгородщині чоловік стріляв у поліцейських

Це сталося у селі Руські Комарівці під час проведення санкціонованого судом обшуку в помешканнях підозрюваного у викрадені автомобіля. Обійшлося без трагічних наслідків. Стрільця одразу ж знешкодили та затримали, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На ПП Тиса псевдодипломат намагався перевезти велику партію сигарет

Контрабандиста на мікроавтобусі доверху завантаженим сигаретами затримали в ніч з 25 на 26 вересня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат