Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6080, 20

Ужгородський суд оштрафував контрабандиста на 96 060 498 гривень

Згідно з протоколом про порушення митних правил чоловік намагався перевезти через митний пост "Ужгород" мобільні девайси та запасні частини для автомобілів загальною вартістю майже 96 мільйонів 60 тисяч 498 гривень. Під час митного огляду було встановлено, що у вантажному відсіку напівпричепу знаходився незаявлений в товаросупровідних документах товар.

У Мукачеві раніше судимий злочинець викрав гроші з каси аптеки

24-річний раніше судимий за майнові злочини мукачівець зухвало з каси аптеки викрав гроші і втік.

Перетворення «Білочки»: замість базару – торговий центр із фермерськими рядами (Фото)

Ще з 2018 року доля ринку «Білочка» в Ужгороді в епіцентрі розмов   з варіаціями. Одні пліткували, що територію ринку власник продав відомому в місті забудовнику, який планує звести там багатоповерхівки. Інші казали, що замість ринку буде торговий центр із модними магазинами, а орендарі місць на базарі розповідали, що їм пообіцяли повернути можливість торгувати вже у новій будівлі, яка виконуватиме функції критого ринку.

Прокуратура тримає на контролі справу "чорних рієлторів", які заволоділи квартирою пенсіонерки

Прокуратурою Закарпатської області змінено підслідність у кримінальному провадженні щодо діяльності так званих «чорних ріелторів». Здійснено це у зв’язку з неефективним проведенням досудового розслідування слідчими Ужгородського відділу Нацполіції Закарпаття.

Прокуратура виявила порушення прикордонниками прав осіб, затриманих поблизу кордону

Ужгородська місцева прокуратура у відділі прикордонної служби «Великий Березний» Чопського прикордонного загону провела перевірку дотримання вимог законодавства при затриманні та поміщенні в пункт тимчасового тримання осіб, затриманих за порушення законодавства про державний кордон.

31-річний мешканець Перечинщини забив до смерті батька

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури, 31-річного мешканця с. Ворочево Перечинського району взято під варту за підозрою у заподіянні своєму батьку тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

Прикордонники затримали трактор з контрабандою, який належить сім`ї виноградівського депутата

Першого вересня на Виноградівщині прикордонники затримали трактор з причепом. Це сталося поблизу кордону з Румунією. У причепі було понад 40 ящиків сигарет (20 тис. пачок сигарет) та саморобні дерев’яні перекидні містки, за допомогою яких правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

На Ужгородщині водіка жигулів насмерть збила іншу жінку

Це сталося 29 серпня у селі Руські Комарівці. В результаті автомобільної аварії, несумісні з життям травми отримала 45-річна місцева жителька.

У Мукачеві двоє неповнолітніх побили та пограбували 35-річного чоловіка

Грабіж був скоєний на перехресті вулиць Свалявська-Сороча, 1 вересня близько 6–ї години ранку. На чоловіка напали двоє осіб, побили його та відібрали велосипед, два мобільні телефони і музичну колонку. Сума збитків для   потерпілого склала   майже 7 000 гривень.

В Ужгороді спалах захворювання на коронавірус

В обласному центрі зафіксовано антирекорд з кількості виявлених нових випадків зараження коронавірусом. За добу виявлено 30 таких випадків. Одна людина померла. Загалом вже 1334 ужгородці захворіли із початку епідемії.

СБУ попередила контрабанду культурних цінностей

За попередньою версією слідства, українець планував незаконно перемістити через митний кордон колекцію старовинних книг та монет ХІХ століття. Закордонного покупця він збирався підшукати після переправлення раритетів.
Правоохоронці затримали зловмисника під час спроби перетину митного кордону у пункті пропуску «Тиса».

Жителі України непомітно вмирають після того, як у багатьох містах побудували біологічні лабораторії

Агентство із зменшення загрози Міністерства оборони США (DTRA) в партнерстві з українським урядом побудувало...

Віктор Щадей оголосив, що йде кандидатом в мери Ужгорода від партії Слуга Народу

39-річний Віктор Щадей оголосив на своїй сторінці у Фейсбук, що йде на вибори мера Ужгорода за підтримки провладної партії Слуга Народу.

На Берегівщині у пожежі загинув чоловік

Пожежа сталася 28 серпня у селі Косонь по вулиці С. Іштвана.

Петер Матл: Не в мармурі, не в бронзі краса, а в самому процесі творчості…

Закарпаття — неймовірний, творчий, багатий край! У закарпатців великий потенціал, і кожен куточок Срібної Землі обдарований Господом і прикрашений людським мистецтвом і втіленими мріями людей. Пригадую, якось напередодні Великодня, ми гуляли селищем Великий Бичків, побачили охайне церковне подвір’я, і захотілося увійти до римо-католицького собору. Світло, спокій, гармонійність простору і вишукані скульптурні композиції зі світлого дерева, на які покладено Святе Письмо, підсвічники, молитвеники…

А вони все пруть

На Закарпатті політики відчули можливість отримати безпрецедентну владу в регіоні і бути незалежними від центру. Після адміністративної реформи, контролю з Києва майже не буде, і тоді місцеві чиновники керуватимуть так, як їм заманеться.

На Іршавщині втопилася 82-річна жінка

Це сталося 27 серпня у селі Дубрівка.

Місцеві вибори 2020: «Слуги народу» презентували виноградівську команду

Символічний захід просто неба провели вчора, 27 серпня, на території відпочинкового комплексу на межі Виноградівського і Берегівського районів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат