«Дрони не допоможуть виграти війну» - мер Ужгорода Андріїв пояснив, чому не хоче купувати дрони

02.10.2024 14:47 РАТУША

"Відео засідання бюджетної комісії має подивитись кожен ужгородець, щоб зрозуміти лицемірство мера і депутатів міської ради, - повідомив у соцмережі Олександр Волосянський.

- На засіданні обговорювалось питання розподілу додаткових 11 млн.грн. Андріїв хотів потратити ці гроші, щоб закупити мішки, якими потім закласти вікна ужгородських шкіл, щоб захистити їх від бомб і ракет.

Ідея «освоїти» 11 мільйонів на мішках сподобалась не всім. Тому натомість меру запропонували витратити ці 11 млн.грн. на дрони для війська. Мер відмовився і пояснив свою позицію тим, що «2 дрони не допоможуть виграти війну».

Як військовий і депутат   міськради, хочу відповісти Андріїву:

По-перше, за 11 млн.грн. можна закупити не 2, а 650 дронів.

Конкретно ці 650 дронів війну виграти не зможуть. Але ними можна обнулити не менше 2 ворожих рот – а це бл. 200 окупантів. 200 ліквідованих окупантів – це 200 збережених життів наших захисників, в тому числі і ужгородців.

Їх кров буде на вашій совісті – мера і депутатів, які вже 9 місяців блокують мою ініціативу по закупівлі дронів для підрозділів, в яких захищають країну ужгородці.

Богдан Андріїв і депутати люблять демонструвати свою набожність. Хочеться, щоб кожного разу, коли будете в церкві хреститись і просити благополуччя для себе і своїх родин, Образи загиблих ужгородців, які так і не дочекались дронів від міськради, нагадували вам за ваш гріх".

На фото: Богдан Андріїв на Пагорбі Слави в Ужгороді під час вшанування памʼяті полеглих захисників 1 жовтня 2024 року.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат