Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6180, 20

У Виноградові підлітки побили 12-річну дівчину

31 липня четверо підлітків побили дівчину.

Незаконна видача бюлетенів на Мукачівщині: член ДВК зізналась у вчиненні злочину

Мешканка с. Червеньово Мукачівського району, що працювала членом ДВК на позачергових виборах до Верховної Ради України, визнала свою вину у вчиненні злочину проти виборчих прав. Її дії кваліфіковано за ч.2 ст.158-1 КК України, тобто надання виборчих бюлетенів особам, які не мають право їх отримувати, вчинене членом виборчої комісії, за попередньою змовою групою осіб.

В Хусті затримано лікаря, який ухилявся від виконання вироку суду

30 липня, працівники Хустського відділу поліції отримали інформацію, що розшукуваний може перебувати в місцевій лікарні, де його й виявили. Зараз, через незадовільний стан здоров’я лікаря, він перебуває під наглядом медиків. Також чоловік знаходиться під охороною поліцейських. Як тільки стан чоловіка покращиться, його буде доставлено до установи виконання покарань.

Правоохоронці розкрили розбійний напад на ювелірну крамницю у Виноградові

Резонансний злочин стався у райцентрі на вулиці Станційній на початку січня. Невідомі, погрожуючи пістолетом продавцю магазину, забрали коштовності на суму майже 2 мільйони гривень. Серед викраденого золоті ланцюжки, оздоблені дорогоцінним камінням прикраси тощо. Загальна вага викраденого сягнула 1 кілограм 376 грамів.

У Сваляві двоє підлітків за ніч викрали 4 каналізаційні люки

Чавунні люки були викрадені з проїжджої частини на перехресті вулиць Верховинська - Донського.

На Закарпатті виявлятимуть незаконне вирубування лісу за допомогою дрона

За допомогою безпілотника виявлятимуть незаконні вирубки лісу, нелегальні пилорами, несанкціоновані сміттєзвалища, заборонений видобуток гравію та інші порушення.

За минулу добу в області від коронавірусу померло 7 людей

За минулу добу COVID-19 діагностували у 70 закарпатців. З них 5 – медичні працівники. Найбільше захворілих виявлено на Тячівщині (дивіться інфографіку).

В Ужгороді патрульні поліцейські надали домедичну допомогу постраждалому в автопригоді мотоциклісту

ДТП за участі автомобіля Mazda та мотоцикла трапилася сьогодні на вулиці Станційній. Унаслідок автопригоди тілесних ушкоджень зазнав мотоцикліст.

Укрзалізниця відновить курсування приміських поїздів у Закарпатській області

Укрзалізниця відновлює курсування приміських територією обслуговування Львівської залізниці.

На Тячівщині піймали браконьєрів, які вбивали рибу струмом

Співробітники Держрибагентства робили рейд на річці Тересва і в межах села Нересниця Тячівського району піймали браконьєрів

Столітній ужгородський орган відновлять зусиллями родини Панових

Мова йде про один з найстарших органів в Україні, побудований у 1912 році   мануфактурою Angster з міста Пейч в Угорщині, заснованої в Ангстер Йожефом.

Поліцейські надали допомогу водієві, який втратив свідомість внаслідок епілептичного нападу

У селі Широке на Виноградівщині патрульний наряд поліції надав до приїзду «швидкої» домедичну допомогу водієві, якому стало погано під час керування автомобілем внаслідок епілептичного нападу.

В ужгородському СІЗО будуть ВІП-камери

Нову платну послугу за покращені умови перебування презентували у   Закарпатській установі виконання покарань №9 в Ужгороді.

На Хустщині чоловік скоїв самоспалення

27.07.2020 о 19:15   до рятувальників надійшло повідомлення про спробу самогубства громадянином, 1972 року народження, шляхом самоспалення за адресою: Хустський р-н, с. Драгово.

У прокуратурі вимагають відсторонити від посади керівника ужгородської тюрми

Прокуратура зареєструвала провадження за повідомленням ЗМІ про порушення ув’язненими режиму в Закарпатській УВП.

Затримано прикордонника Чопського загону під час одержання хабара

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали дільничного інспектора прикордонної служби «Саловка» відділу прикордонслужби «Тиса» Чопського прикордонного загону під час одержання неправомірної вигоди.

Говорячи мовою любові

«Не дивлячись на ту велику кількість церков, які я освячував, завжди ця подія є особливо великим святом і радістю. Це надзвичайне диво! Бо зведення храму — довга дорога!». Ці слова належать Мілану Шашіку — Апостольському адміністратору Мукачівської греко-католицької церкви.

Яка країна — такі і терористи

Цього тижня в Україні активізувалися шизофреніки. У середу вся країна спостерігала за дійством, яке відбувалося в Луцьку. Тут психічнохворий чоловік зі зброєю захопив автобус із пасажирами. Тримав їх в автобусі цілий день, час від часу пострілюючи.

Ужгородці підписують петицію на захист Радванського кар’єру від забудови

Це здавна і поколіннями улюблене місце відпочинку ужгородців опинилось тепер під загрозою зникнення. Кар’єр хочуть забудувати, які і чимало інших зелених та історичних локацій міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат