Мукачівський півмарафон – DONE!

21.09.2024 14:18 ПОДІЇ

 

Ця подія об’єднала учасників з усієї України та навіть з-за кордону, показавши, що спорт – це не лише про фізичні досягнення, а й про підтримку наших військових, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Забіг зібрав близько 500 бігунів: від закарпатців і внутрішньо переміщених осіб до учасників з різних регіонів країни та світу. До нас приєдналися жителі Львівщини, Тернопільщини, Київщини, Волині, Буковини, Сумщини, Рівненщини, Кіровоградщини, а також Польщі, Словаччини та Англії. Така різноманітність учасників стала ще одним свідченням нашої єдності та однієї мети – підтримки Збройних сил України.

Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати приблизно 2,5 млн грн, які спрямували на закупівлю 80 дронів для 3-ї окремої штурмової бригади та двох джипів. Це наш внесок у підсилення наших захисників. Кожен кілометр, кожен фініш учасників – це крок до зміцнення обороноздатності нашої країни.

Але ми не зупиняємося на досягнутому! Вже у жовтні відбудеться West Carpathian Marathon – ще одна можливість об'єднати зусилля задля підтримки військових та підкорення нових спортивних вершин. Запрошуємо всіх долучитися, адже разом ми здатні на більше!

Щиро дякую всім учасникам, волонтерам та партнерам за підтримку та участь. До нових зустрічей на трасі та у спільних перемогах!

Результати півмарафону

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат