Екс-голова Перечинського суду уник покарання за скоєння смертельного ДТП у стані сп’яніння

22.09.2024 14:40 КРИМІНАЛ

Екс-голову Перечинського суду Амаровича не притягнуто до кримінальної відповідальності за скоєння смертельного ДТП у стані алкогольного сп‘яніння.

Про це повідомив Віталій Глагола:

"Резонансна подія трапилася у 2014 році, тоді п‘яний суддя на власному джипі протаранив жигуль у якому їхав 33-річний юрист. Він помер на місці скоєння ДТП.

Зі слів рідного брата загиблого, працівники поліції відвезли суддю на освідування аж через 5 годин після скоєння ДТП, вмісту алкоголю у крові перевищував допустиму норму у два рази.

У 2015 році ця ситуацію набрала неабиякого резонансу, але брат загиблого не вірив у чесне правосуддя. Він сказав, що вже на той час слідчим, що розслідував справу було призначено ряд експертиз, які просто затягували справу. Зміст цих експертиз мав довести, що це неспране авто призвело до трагедії, а не п‘яний суддя.

Як не гірко, так і сталося. Стандартна схема, дочекалися поки медіа перестануть звертати уваги і закриють справу.

17 вересня 2024 року Мукачівський міськрайонний суд звільнив Амаровича від кримінальної відповідальності у зв‘язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності, а саме кримінальне провадження закрили.

«У відповідності до ст. 49 КК України він підлягає звільненню від кримінальної відповідальності  у зв`язку із закінченням строків давності», - йдеться у рішенні суду".

Віталій Глагола

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат