Віктор Микита: Поглиблюємо звʼязки між регіонами України та Великої Британії

20.09.2024 16:57 ПОДІЇ

Провели розширену нараду за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України у Великій Британії Валерія Залужного та очільників ОВА - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- Завдання від Президента залишається незмінним - запровадження єдиного комплексного комунікаційного механізму між нашими областями й регіонами іноземних країн, зокрема Великої Британії, за безпосередньої участі українського дипломатичного представництва, який дозволить налагодити ефективну співпрацю.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення вже маємо одну укладену міжрегіональну угоду про взаємодію та партнерство між Львівською областю та Графством Норфолк, а також три угоди між містами: Шеффілд – Хмельницький, Глазго – Миколаїв та Бат – Олександрія. В межах цих звʼязків налагоджено комунікацію в освітній, медичній, гуманітарній та соціальній сферах.

Зважаючи на новий рівень роботи за підтримки Посольства України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, прогнозуємо до кінця року підписання ще трьох угод про взаємодію та партнерство із британськими друзями.

Ця співпраця значно посилить спроможність наших регіонів в умовах воєнного стану та дозволить налагодити звʼязки з численною українською громадою в Сполученому Королівстві.

Дякую Міністру закордонних справ Андрію Сибізі, Надзвичайному і Повноважному Послу України у Великій Британії Валерію Залужному та керівникам військових адміністрацій за конструктивну роботу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат