Жителька Мукачева потонула під час відпочинку у Туреччині

03.10.2024 20:01 СОЦІО

Трагедія сталася 1 жовтня в курортному місті Аланья, повідомляє Мукачево.нет.

Жінку звали Марина Остимчук. Їй було 58 років. Вона мріяла про поїздку за кордон і тривалий час відкладала гроші на відпочинок, переконує подруга. Разом з друзями приїхала у відпустку в Туреччину. Однак, провести її майже не встигла.

"На другий день після приїзду, ми прокинулися, поснідали і зібралися на море. Вона дуже раділа, бо вперше прилетіла за кордон в такий готель. Вона зайняла лежак і пішла плавати, а ми з подргами пішли фотографуватися. Ми бачили, як вона плаває, але через хвилин 10 люди почали кричати "рятуйте". Ми очима почали шукати її, але вже не бачили. Ми навіть подумати не могли, що трагедія сталася з нею. Почали бігти до пірсу, куди витягували людину і вже тоді побачили, що це вона. Почалося найжахливіше: ми дивилися, як її відкачують, надають першу допомогу, а вона просто лежить. Все, що ми могли - просто молитися, щоб її врятували" - розповідає подруга загиблої Валентина Кирилюк-Балаж.

Рятувальники витягли жінку на берег ще живою. Її відкачали й швидкою доправили у місцеву лікарню. І хоч дорогою у жінки знову зупинилося серце, медики змогли його запустити. Та все ж дива не сталося. Вже за кілька годин у лікарні, серце мукачівки зупинилося втретє. Врятувати її лікарі не змогли.

Найважче, розповідає подруга загиблої, було повідомити про трагедію її єдиному сину, який з перших днів повномасштабного вторгнення захищає нашу країну на передовій.

Раніше у соцмережах була інформація про те, що страхова компанія ніби-то намагається порушити умови договору щодо покриття витрат на репатріацію тіла загиблої. Офіційна позиція страхової компанії "Guardіan":

"Програма страхування передбачає певний перелік медичних та інших послуг (у тому числі репатріація), оплата вартості яких (в разі виникнення випадку із переліку страхових ризиків) включена до страхового покриття в межах, зазначених в такій програмі та Договорі, та з урахуванням лімітів страхових виплат. Окремо наголошуємо, що «СК «ГАРДІАН» не знімала з себе відповідальність за повне виконання усіх зобов’язань за цим договором, включаючи заявлений випадок".

Відомо, що компанія сьогодні зранку вже зв'язалася з сином загиблої мукачівки. Наразі, триває діалог щодо повернення тіла в Україну.

mukachevo.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат