Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6000, 20

У Закарпатському обласному управлінні лісомисливського господарства призначили нового керівника

Сьогодні в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада за участю Голови Державного агентства лісових ресурсів України Василя Кузьовича, очільника Закарпаття Олексія Петрова, директорів, підпорядкованих управлінню, колективу та преси.

Закарпаття відвідав Президент Зеленський

Під час візиту Зеленський відвідав Берегово, де проінспектував ремонт райлікарні. Лікарню було віднесено до опорної, тому її включили в так званий план "Великого будівництва". Тут буде відділення екстреної медичної допомоги, реанімаційний блок з томографом, фізіотерапевтичне, дитяче та хірургічне відділення також інтенсивна терапія та гінекологія.

Закарпатська поліція припинила діяльність міжнародного каналу переправи нелегалів з Росії до Європи

На Закарпатті поліція викрила злочинну діяльність групи осіб, яка займалася переправленням через держкордон нелегалів. До угруповання входили 7 осіб, серед яких жителі Закарпаття та Луганської області.

В Ужгороді на посаду міського голови зареєстрували трьох Богданів Андріївих

За даними Громадянської мережі ОПОРА, наразі Ужгородська міська ТВК отримала документи від 23 претендентів на посаду мера міста.

Понад 3 млн грн збитків державі: прокуратура повідомила про підозру посадовцям Мокрянського лісництв

Закарпатською обласною прокуратурою повідомлено про підозру двом посадовцям Мокрянського лісництва ДП «Мокрянське ЛМГ» у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Серед них і виконуючий обов’язки директора підприємства.

На Свалявщині під час пожежі загинув чоловік

24 вересня о 00:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного обійстя в с. Голубине Свалявського району. Загорання виникло в прибудові до житлового будинку, після чого вогонь поширився на хлів та оселю. Жінка, що мешкала в будинку, помітила пожежу, коли полум’я повністю охопило дах.

За минулу добу від COVID-19 померли четверо людей

Захворіли на недугу 74 людини, одужали - 69. Найбільша захворюваність в Ужгороді - 22.

Закарпаття відвідали міністри закордонних справ України та Угорщини

Зустріч проходила у Закарпатській ОДА. Біля стін установи відбулася передача медичного обладнання та засобів захисту для медичних працівників. Угорська екуменічна служба допомоги передала лікарням області 50 апаратів штучної вентиляції легень, 4000 захисних костюмів та півмільйона рукавиць.

Іван Бушко йде на вибори самовисуванцем

Один із головних претендентів на посаду голови Виноградівської ОТГ сьогодні подав документи на реєстрацію у виборчу комісію.

На Іршавщині вогнеборці врятували трьох монахів під час пожежі

22 вересня о 23:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в будівлі для проживання монахів на території Свято-Іоанно-Богословського чоловічого монастиря Мукачівської єпархії УПЦ, що в с. Сільце Іршавського району.

На Мукачівщині дівчина "замінувала" свою школу

22 вересня до поліції надійшло повідомлення про замінування ЗОШ у селищі Кольчино. Правоохоронці обмежили доступ до будівлі, а усіх школярів та вчителів - евакуювали. Вибухотехнічної перевірили усі приміщення та прилеглу територію і вибухонебезпечних речовин не виявили.

СБУ: Закарпатець закликав до насильницької зміни влади

Служба безпеки України блокувала у Закарпатській області діяльність інтернет-агітатора, який закликав до фізичного усунення керівництва держави.

Новостворена партія «Пропозиція» представила в Ужгороді кандидата на посаду міського голови

Днями Ужгород відвідав мер міста Дніпро Борис Філатов, щоб презентувати новостворену партію «Пропозиція» та представити команду, яка йтиме на виборах 25 жовтня в міську раду. Також представили кандидата, який балотуватиметься на посаду міського голови від партії — підприємця Миколу Пастухова.

Суд відправив у СІЗО дівчину, яка скоїла ДТП на Собранецькій в Ужгороді

23-річну Марію Німець відправили у СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

Площа Петефі: Ремонт завершиться нескоро...

Робітники трактором розкопують старі комунікації з-під покладеної плитки, тому що забило каналізацію сміттям, — пише Ужcity. Схоже така сама доля чекає всю пл. Петефі найближчим часом, адже за словами самих робітників, нормальної розробки карти комунікацій зроблено не було, і дощова вода не тільки стоїть у недороблених колодязях, але й просочується в будинки на площі.

Нова дорожня розмітка в Ужгороді: 13 мільйонів гривень замість 1,3 мільйона

26 серпня міськрада уклала договір із переможцем тендеру «Нанесення горизонтальної дорожньої розмітки на вулицях м. Ужгорода», де було передбачено гарантійний строк виконаних робіт на 5 років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат