Відбулася нарада з головами ОВА щодо початку опалювального сезону та інших ключових питань

12.10.2024 19:48 ПОДІЇ

 

Підготовка областей та громад до опалювального сезону, захист і відновлення критичної інфраструктури, державні й регіональні програми підтримки в економічному та інфраструктурному напрямках – основні теми наради за участі Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Віцепрем’єра-міністра з відновлення – Міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби, заступників Міністра економіки, очільників областей, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- Ворог продовжує атаки на обʼєкти енергетики нашої держави. Особливо відчутним є збільшення обстрілів перед настанням холодної пори. Мета терористів є зрозумілою – залишити людей без світла та тепла.

Кожна громада і регіони загалом повинні враховувати ці ризики та формувати пріоритети діяльності саме в напрямку забезпечення основних потреб українців.

По усій країні тривають роботи щодо захисту обʼєктів енергетики й електропостачання, формуються запаси твердого палива, впроваджуються заходи із децентралізації енергогенерації тощо.

Кабінет Міністрів України створив Штаб підготовки до наступного опалювального сезону, який координує роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору, модернізації та адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів.

У регіонах ця робота покладена також на ОВА, які спільно з громадами забезпечують виконання критично важливих завдань з підготовки до складного осінньо-зимового періоду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат