Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5920, 20

Вибори в Ужгороді: залякування і напади на команду Сергія Ратушняка (відео)

Ужгородці вже понад три місяці як стали заручниками пропагандистсько-інформаційної навали двох кандидатів на посаду міського голови – Андріїва та Щадея. На десятки біл-бордів, сотні інших рекламних площин та багатотисячні тиражі газет і листівок, вони витрачають по кілька мільйонів гривень на місяць. І якщо такі витрати Андріїва хоч якось можна пояснити, то Щадей фактично ніколи офіційно не працював і не має прибутків для ведення такої кампанії, а його відповіді не по темі «Звідки гроші на кампанію» під час телеефіру лише стали зайвим підтвердженням, що його фінансують місцеві олігархічно-кримінальні клани, які хочуть зберегти свій вплив на владу в Ужгороді та краї.

Слово про Партію порядних закарпатців

Дорогі друзі!
Під час виборів українці завжди в когось до фанатизму вірять і на хвилі ейфорії голосують за фаворита, а вже через рік рвуть на собі волосся, кажуть про зраду і той, хто був у фаворі, робиться ледь не ворогом. І так щоразу. То як не помилитися? Як знайти тих, хто не зрадить, і за кого ніколи не буде соромно? Це і було моїм вирішальним питанням на цих виборах.

Олександр Шпеник: Найважливіші питання потрібно вирішувати зі всіма ужгородцями на референдумі

На Закарпатті була потреба у регіональній політичній силі. Спроби створити такі партії були. Зокрема свого часу Віктор Балога заснував партію «Єдиний Центр», але цей проект розвалився, і зараз у родини Балог інший політичний проект — Блок імені Андрія Балоги. Але родинна партія так і залишається родинною.

Ужгород — місто мертвих і жертв?

Відкритий лист ужгородця Ужгородському міському голові, який так і не став ужгородцем.

Емілія Мадяр-Фазекаш: Люди з інвалідністю можуть досягати результатів і бути соціально активними

Емілія Мадяр-Фазекаш — є майстром спорту з фехтування, працює тренером в Ужгороді, тренує паралімпійських фехтувальників на візках. Її вихованці ставали чемпіонами світу та Європи, багаторазовими переможцями чемпіонатів України. А ще Емілія паралельно працює викладачем в Ужгородському національному університеті. Займається також громадською роботою.

Кандидата в депутати до Ужгородської міськради від «Разом Сила» побили двоє невідомих

В самому центрі Ужгорода на вул. Небесної сотні побили одного з лідерів команди «Разом Сила» до Ужгородської міської ради, Олександра Пересоляка. Інцидент мав місце вдень 11 жовтня.

Як нинішні кандидати в мери Ужгорода Щадей та Чучка підтримали чинного мера Андріїва

Зараз кандидати в мери Ужгорода Віктор Щадей та Павло Чучка свою кампанію формують на основі критики чинного мера Богдана Андріїва.

На Рахівщині чоловік пішов по гриби і помер

17 жовтня, до рятувальників звернулись мешканці с. Чорна Тиса. 13 жовтня мешканець села 1958 року народження вийшов в ліс для збору грибів в район полонини Апшеняска та не повернувся. Для його пошуків було залучено фахівців трьох пошуково-рятувальних відділень Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи. ТОго ж дня рятувальники знайшли у лісі тіло чоловіка. Що стало причиною смерті встановлять правоохоронці.

Під час будівництва школи на Рахівщині чиновник та підприємець вкрали 800 тис. грн

Закарпатська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора приватної будівельної компанії та колишнього керівника одного з управлінь Закарпатської ОДА. Чиновник та підприємець, змовившись, присвоїли частину коштів виділених на будівництво шоколи у селі Кваси.

На Мукачівщині троє малолітніх здійснили наругу над могилами

16 жовтня в селі Баркасово, по вулиці Сечені, невідомі особи пошкодили пам’ятники на цвинтарі.

Іван БУШКО: для відмінного результату потрібна професійна команда (ВІДЕО)

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко вважає, що найкращі результати досягаються лише спільними зусиллями.

Сесія перед виборами: Дерибан землі не вдався

У четвер, 15 жовтня, відбулося останнє засідання сесії нинішнього скликання міської ради. На цій «дерибанній» сесії депутати та міський голова планували вкрасти у громади і передати в приватні руки під забудову 5000 кв. метрів землі на вулиці Богомольця, яка, згідно з генеральним планом, призначена під будівництво дитячого садочка.

Їхні методи

Cоцмережами вже шириться знакове запитання: «Як правильно сприймати кандидата, у якого партія зелена, а борди — рожеві? Фіолетово?». Звичайно ж, фіолетово. Кандидат Щадей, який соромиться того, що хоче стати мером від партії Зеленського, лукавить. Бо ще не ясно, у кого більший рейтинг.

На Березнянщині легковик упав у річку - п`яний водій не постраждав  

ДТП сталася на автодорозі між селами Ставне та Жорнава.

Затримано двох переправників нелегалів, які довгий час переховувалися від слідства

Один з них мешканець Рахівщини, інший - мешканець Берегівщини.

СБУ викрила на хабарі посадовицю Державної міграційної служби Закарпаття

Служба безпеки України задокументувала систематичне одержання хабарів заступником керівника відділу Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області.

В Ужгороді затримали розшукуваного Інтерполом громадянина Чехії

Затриманий 24-річний громадянин Чехії, причетний до скоєння збройного нападу та пограбування.

Короновибори 2020

Ми все вище і вище підіймаємось до рівня власної некомпетентності (принцип Пітера). Бог з ним, якщо це стосується окремої людини; але якщо це стосується людини, яка перебуває у владі, людини, яка приймає рішення в державному управлінні – це стає небезпечним для самого існування держави.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат