Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5880, 20

Посадовець МВС вимагав хабарі за сприяння при огляді та реєстрації транспортних засобів

На отриманні неправомірної вигоди викрито заступника завідувача одного з відділів Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

СБУ викрила на хабарі заступника голови Закарпатської облради

Служба безпеки України викрила схему вимагання посадовцями грошей з підрядників за безперешкодне зведення об’єктів проєкту «Велике будівництво» на території області.

Держреєстратор незаконно позбавив закарпатців помешкань загальною вартістю понад 10 млн грн

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного реєстратора однієї із сільських рад Хустського району за фактом позбавлення закарпатців права власності на належне їм нерухоме майно.

Прокуратура розслідує смерть хворого на коронавірус ужгородця у кареті швидкої

Повідомлення про смерть надійшло до поліції 31 жовтня від медиків Виноградівської райлікарні, куди транспортували хворого.

На Рахівщині чоловік зарубав свого родича

1 листопада у смт. Ясіня сталася бійка між двома чоловіками віком 43 та 36 років. Старший із чоловіків наніс сокирою кілька ударів молодшому. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

На Рахівщині п`яний водій на смерть збив пішохода і втік

Це сталося 1 листопада у Рахові на автодорозі «Мукачево-Рогатин», поблизу АЗС. Свідок ДТП повідомив, що після наїзду на пішохода, водій втік.

Головного лісівника Закарпаття підозрюють у махінаціях на аукціоні із продажу деревини

Лише місяць тому Віктора Яковця представляв голова ОДА Віктор Петров. "Сподіваюся, новий керівник зможе запровадити якісні зміни, підтримає наші ініціативи, наприклад, щодо продажу необробленої деревини через систему «Прозорро.Продажі» та встановлення GPS трекерів на лісовозах", - говорив тоді Віктор Петров.

На Тячівщині працівники поліції заправляли на АЗС свої автівки під виглядом службових

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 6 учасників злочинної організації з числа працівників Дубівського відділку поліції.

Виборчі хроніки. Ужгород

Ці вибори в Ужгороді були занадто брудними. Першими у кампанію включилися колишній заступник мера Білак, сам мер Андріїв та представник «Слуг Народу» Щадей. Почи- налося все з білбордів, а потім кампанія перейшла в інтернет. Більшість кандидатів створили у соцмережах групи, які стали зливом для бруду.

Виборчі хроніки на Закарпатті

Явка на виборах до місцевих органів влади на Закарпаття становила трохи більше 41 %. Це мало, але це один із найбільших показників в Україні. Заробітчани боялися їхати додому голосувати через коронавірусні перепони.

Бруд і профанація

Розрите місто, купа кримінальних справ за крадіжку бюджетних коштів, жодного реалізованого стратегічного проекту для Ужгорода. Це про мера. І що? Нічого. Циганський табір строєм йшов голосувати. І бабусі з багатоповерхівок, яким пообіцяли відмінити внесок за ремонт каналізації в ОСББ.

Коронавірус б`є рекорди в Ужгороді та Закарпатті

Кілька районів та місто Берегово у червоній зоні.

Ужгородець незаконно позбавив волі мешканку Перечинщини

Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі. Під час огляду помешкання фігуранта поліцейські вилучили цілий арсенал зброї.

Мешканку Іршави підозрюють у підкупі виборців

В день виборів, 25 жовтня, неподалік однієї з виборчих дільниць в Іршаві здійснювався підкуп виборців.

У Празі згоріла стара дерев`яна церква, яка була привезена із Закарпаття ще в 1929 році

У Празі фактично до тла згоріла стара дерев'яна церква, яку чехи перевезли туди з Подкарпатської Русі ще у міжвоєнний період, коли наш край входив до Чехословаччини.

П`яний закарпатець став винуватцем смертельної ДТП в Угорщині

Смертельна ДТП сталася на автотрасі біля міста Кечкемет в Угорщині.

На Перечинщині жінка пішла по гриби і померла

27 жовтня до 20:00 до Служби порятунку надійшла інформація про те, що мешканка с. Зарічево Перечинського району під час збирання грибів поблизу с. Зарічево втратила орієнтир місцевості та заблукала.

Ужгород, Берегово, Ужгородський та Великоберезнянський райони наближаються до «червоної» зони

Наразі ситуація з поширенням коронавірусної хвороби є досить напруженою. Протягом останнього тижня ми спостерігаємо поступове збільшення кількості хворих. До прикладу, станом на 26 жовтня, тобто за останню добу, у нас виявлено 201 новий випадок захворюваності на коронавірусну хворобу. З урахуванням такої ситуації, відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ та НС, відбулося нове зонування по Закарпатській області: Перечинський район потрапив на «червоний» рівень епідемічної небезпеки, всі інші адміністративно-територіальні одиниці на «помаранчевому» рівні з відповідними обмеженнями, як це передбачено постановою №641 КМУ.

На Закарпатті підозрюваним у підкупі виборців обрано запобіжні заходи

Чоловіка, який організував мережу скупки голосів виборців на Міжгірщині, взято під варту. Відносно його спільників суд постановив визначити для них у якості запобіжного заходу цілодобовий домашній арешт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат