Масштабна операція на Закарпатті: поліція викрила нелегальну вирубку лісів на 40 мільйонів гривень

26.10.2024 20:27 ПОДІЇ

 

Підозрювані проколювали шини поліцейським авто та втікали в гори.

Загалом поліція провела понад 10 обшуків і отримали 6 поліцейських автівок із проколотими колесами. Все через операцію з ліквідації незаконної вирубки лісу.

Схема нелегальної вирубки лісу завдала державі збитків на понад 40 мільйонів гривень. У селі Степному поблизу Ясіня оперативники нацполу спільно зі КОРДом затримали групу осіб - причетних до незаконної заготівлі хвойних порід та подальшої їхньої переробки на місцевих пилорамах.

Затриманню передували інтенсивні слідчі дії, а також значний супротив з боку підозрюваних. Місцеві жителі, аби уникнути відповідальності, прокололи шини на шести поліцейських автомобілях та намагалися втекти гірськими стежками.

Деякі з підозрюваних поширили у соціальних мережах фейкове відео, нібито військкомат вривається до приватних помешкань зі зброєю. Але це було затримання нелегальних лісорубів.

У ході операції правоохоронці вилучили понад 150 колод деревини, знаряддя для незаконної вирубки та інші важливі докази. Двоє осіб були затримані на місці та отримали підозри у кримінальному правопорушенні, суд призначив їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Поліцейські продовжують встановлювати інших осіб, причетних до схеми.

Віталій Глагола

Коментарі :


27.10.2024 08:43 Іван

Самі поліцейські в Ясінях мають пилорами !!!ви сука гандони


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат