Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5860, 20

На Ужгородщині у ставку знайшли тіло чоловіка

11 листопада у ставку села Невицьке виявили тіло чоловіка (особа встановлюється).

В Україні запроваджується "карантин вихідного дня"

На засіданні Кабміну погоджено рішення щодо запровадження карантину “вихідного дня”, який діятиме з 14 листопада до 30 листопада, а також підтримано перехід до загальнодержавного карантину з обмеженнями, які відповідають “помаранчевому” рівню епідеміологічної небезпеки.

Свято молодого вина в Ужгороді не відбудеться

Захід відмінено через ковід, про це повідомили організатори у групі ФБ: Свято молодого вина "Закарпатське Божоле".

На Закарпатті знову встановлено антирекорд нових випадків захворювання на COVID-19

За минулу добу у 436 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР. З них - 30 медиків. Загалом, 18 056   закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких 1 583 медики.

СБУ затримала голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича за вимагання хабара

Служба безпеки України викрила голову однієї з об’єднаних територіальних громад у Закарпатській області на отриманні грошей з корупційних схем у сфері відновлення дорожньо-транспортної інфраструктури регіону.

На Закарпатті черговий антирекорд коронавірусу за добу - 428 заражених і 5 смертей

За інформацією ЦГЗ за минулу добу в області у 428 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР. З них - 23 медиків. Загалом, 17 620   закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких 1 553 медики.

На Закарпатті від вогнепального поранення помер військовослужбовець

9 листопада після отримання вогнепального поранення помер прикордонник відділу прикордонної служби «Соломоново» Чопського загону.

На Рахівщині нетверезий мотоцикліст насмерть збив жінку

ДТП сталася 7 листопада у Великому Бичкові. 19-річний мотоцикліст здійснив наїзд на 49-річну місцеву жительку.

Які партії пройшли до районних рад на Закарпатті

До шести районних рад на Закарпатті проходять 11 політичних партій. До Тячівської районної ради пройшли усі 7 партій, які й балотувалися, до Ужгородської райради п'ятивідсотковий бар'єр подолали 8 партій, Мукачівської – 6, Хустської – 7, Рахівської – 8, Берегівської – 6.

На пожежі загинув житель Ужгородщини

7 листопада у Руських Комарівцях виникла пожежа на вул. Миру. Про факт загорання   о 22:10 повідомив сусід, який почув як на житловому будинку поруч із його дворогосподарством тріщить шифер.

За вбивство чоловіка жінку позбавили волі на 8 років

Вбивство сталося в лютому цього року в Мукачеві.

Табак Fumari, или как почувствовать дым на вкус

Табак Fumari по праву считается одним из лучших американских табаков. Такую популярность он заслужил благодаря высокому качеству и отличным вкусовым характеристикам. Производится он на основе табачного листа Virginia gold. Причем сам табак тоже выращивается на территории США.

Підсумок голосування за кандидатів у мери Ужгорода

ТВК оприлюднила результати голосування за кандидатів у мери Ужгорода.

Коли владу обирає менша частина виборців

Закарпатці або ігнорують вибори, або обирають популістів. Ну або тих, за кого платять. І потім 5 років нарікають на погане життя.

Корона і вірус

Ми чомусь думали, що нас це обійде. Це хтось десь там хворіє і помирає від коронавірусу, а у нас усе добре. Не добре. У нас все погано. І мало не щодня ми встановлюємо антирекорди по кількості виявлених випадків захворювання коронавірусною інфекцією. Медики кажуть, що всі лікарні забиті. Хворих уже немає де розміщувати. Зокрема, з Ужгорода хворих везуть в інші районні центри. Звичайно ж, у такій ситуації вже деякі райони.

Ужгородські лікарні практично повністю заповнені хворими на COVID-19

У зв’язку з ростом кількості хворих на коронавірус міська рада та керівництво Ужгородської міської лікарні прийняли рішення про ущільнення ліжок у відділеннях і збільшила кількість ліжок, які приймають хворих на коронавірус зі 100 до 130. «У зв’язку з тим, що кількість хворих не спадає, а навпаки, зростає, то міська влада прийняла рішення про те, щоб гінекологічне відділення перевести у ЛОР-відділення, а ЛОР-відділення об’єднуємо з дитячою хірургією і ще відкриваємо 30 ліжок», — сказав Іван Курах.

Громадянин Молдови з дипломатичним паспортом віз партію сигарет до Угорщини

Приховані в автомобілі сигарети виявили учора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками.

Митники ПП Соловино були задіяні у ввезенні "евроблях"

На кордоні зловмисники вимагали у водіїв гроші за нестворення штучних перешкод під час оформлення автомобілів, які прибували із-за кордону в режимі тимчасового ввезення. Вартість своїх послуг митники оцінювали у середньому 700 євро за автомобіль. За оперативними даними, у середньому за зміну через митний пост вони пропускали до 10 «євроблях».

На Лужанці собака Сем винюхав контрабандні сигарети у молдовського дипломата

На митному посту «Лужанка» кінологічна команда попередила незаконне вивезення з України великої партії тютюнових виробів молдовським дипломатом.

Ковід б`є рекорди на Закарпатті

За минулу добу померли 10 людей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат