Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5940, 20

На Міжгірщині чоловік забив до смерті співмешканку

Взято під варту без можливості внесення застави закарпатця за підозрою у скоєнні умисного вбивства своєї співмешканки.

На Тячівщині в Тисі виявили тіло мешканця Великого Бичкова

12 жовтня в р.Тиса, біля смт Солотвино Тячівського району, виявлено тіло мешканця смт Великий Бичків Рахівського району, 1994 року народження.

Поліція затримала одного з підпалювачів громадських закладів у Мукачеві

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який причетний до замаху на умисне пошкодження майна розважального закладу у Мукачеві. 19-річний житель села Клячаново спільно з невстановленою слідством особою, діючи умисно, вночі здійснив підпал закладу.

Прогулянка владною площею Ужгорода: куди зникають мільярди гривень з міського бюджету (відео)

Наприкінці 2019 року, чиновники Ужгородської міськради, яку очолює пан Андріїв, спробували покарати одного з підприємців за облаштування пандусу до його установи. Така позиція чиновників викликала зрозуміле обурення містян і пандус для маломобільних громадян залишився на місці і виконує свою функцію.

На Рахівщині чоловік викрав у пенсіонерки 180 000 грн

Це сталося 5 жовтня у Великому Бичкові, чоловік увійшов до будинку потерпілих під приводом збору коштів на лікування хворої дитини.

Згорів один з цехів ТОВ «Фішер-Мукачево»

12 жовтня о 02:00 у Мукачеві, на вул. Свято-Михайлівській, сталася масштабна пожежа на території українсько-австрійського підприємства ТОВ «Фішер-Мукачево».

В Ужгороді відбувся турнір з петанку UNGVAR-2020

На алеї Боздоського парку в Ужгороді відбувся турнір з петанку UNGVAR-2020, яким закарпатські петанкісти закривали сезон.

Як навести лад в Ужгороді

Ці вибори стануть справжнім квестом для українців. Сама система передбачає голосування в одному бюлетені і за партію, і за кандидата. При цьому, потрібно голосувати за партію і кандидата з тієї ж партії. Тому тут саме партія в пріоритеті.

ЗА!

Мы с Сергеем Ратушняком пересеклись, кажется, в 2009 году. Я тогда привел внучку, по какой-то мелочи, на обследование в Ужгородскую городскую больницу. Сергей Николаевич стоял у окна и осматривал город, живописно раскинувшийся в долине речки Уж.

Безальтернативний кандидат

Аналізуючи програми кандидатів на посаду міського голови міста Ужгород, не перестає дивувати їхня одностайність у тому, що для вирішення будь-яких проблем міста (водопостачання, ремонт доріг, сортування побутових відходів, облаштування спортивних майданчиків, ремонт будинків тощо) необхідно розробити відповідні плани, провести експертизи і т. ін. Усі вони роздають обіцянки, але не пишуть, як вирішуватимуть ці питання.

Сергій Ратушняк: Україна стоїть на порозі зникнення як держава...

...і тому, не розкрадаючи місцевий бюджет, ми історично зобов’язані підняти міста і регіони на новий якісний рівень. Це наш останній шанс

Міністерство закордонних справ в Ужгороді представлятиме ветеринар

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

Через надзвичайний стан у Словаччині організатори відмінили більшість заходів Днів України в Кошице

Організатори Днів України в Кошице оголосили про перенесення більшості заходів на наступний рік.

Нацполіція затримала злочине угруповання за шахрайства на території Європейського Союзу

Зловмисники створювали фіктивні компанії з перевезення вантажів. Заволодівши продукцією на території Європи, контрабандою доставляли товар до України, а потім – збували. Сума завданих збитків сягає 9,5 мільйона гривень. До складу групи входило п’ять мешканців Закарпатської області.

На Закарпатті поліція викрила групу зловмисників, яка обкрадала банкомати

Поліцейські Виноградівщини встановили, що до крадіжок з платіжних терміналів самообслуговування причетні двоє жителів Мукачівщини. Загальна сума збитків, завданих потерпілому, сягнула майже 100 тисяч гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат