Забезпечення дровами об’єктів соціальної сфери на Закарпатті   становить 95%

19.10.2024 19:50 ПОДІЇ

 

Сьогодні провели онлайн-нараду, присвячену забезпеченню населення Закарпаття паливними дровами. В умовах енергетичної кризи це питання стає критично важливим, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Так, сьогодні забезпечення дровами для об’єктів соціальної сфери становить 95%. Це вагомий показник, але продовжуємо працювати, аби забезпечити безперебійне проходження опалювального сезону.

Обговорювали під час зустрічі і місцеві програми підтримки населення, спрямовані на забезпечення паливними ресурсами. У багатьох громадах передбачено надання матеріальної допомоги тим сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Наприклад, Горінчівська сільська рада вже виплатила 315 тис. грн 30 сім’ям військовослужбовців, загиблих воїнів та тих, хто знаходиться в полоні, Кам’янська громада надала 98 тис. грн для 14 заявників, серед яких родини захисників, осіб з інвалідністю та малозабезпечені.

Продовження таких ініціатив є надзвичайно важливим для забезпечення домогосподарств необхідним паливом, що особливо актуально в умовах нинішньої кризи. Продовжуємо працювати над тим, щоб усі, хто потребує допомоги, отримали її вчасно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат