Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6020, 20

Новостворена партія «Пропозиція» представила в Ужгороді кандидата на посаду міського голови

Днями Ужгород відвідав мер міста Дніпро Борис Філатов, щоб презентувати новостворену партію «Пропозиція» та представити команду, яка йтиме на виборах 25 жовтня в міську раду. Також представили кандидата, який балотуватиметься на посаду міського голови від партії — підприємця Миколу Пастухова.

Суд відправив у СІЗО дівчину, яка скоїла ДТП на Собранецькій в Ужгороді

23-річну Марію Німець відправили у СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

Площа Петефі: Ремонт завершиться нескоро...

Робітники трактором розкопують старі комунікації з-під покладеної плитки, тому що забило каналізацію сміттям, — пише Ужcity. Схоже така сама доля чекає всю пл. Петефі найближчим часом, адже за словами самих робітників, нормальної розробки карти комунікацій зроблено не було, і дощова вода не тільки стоїть у недороблених колодязях, але й просочується в будинки на площі.

Нова дорожня розмітка в Ужгороді: 13 мільйонів гривень замість 1,3 мільйона

26 серпня міськрада уклала договір із переможцем тендеру «Нанесення горизонтальної дорожньої розмітки на вулицях м. Ужгорода», де було передбачено гарантійний строк виконаних робіт на 5 років.

Андріїв більше дбає про комфорт чиновників, ніж ужгородців

Ми стали свідками того, як нинішня влада міста, в умовах нової організації фінансових відносин, отримала в бюджет величезні гроші. У той же час, ця влада надто нераціонально витрачає народні кошти. Перевитрати фінансів майже у всьому.

Знову візи

Путіну вдалося приручити нинішню владу України. І ця влада вже не боїться нарікань Євросоюзу та США.

У Берегові четверо мукачівців, серед яких одна жінка, пограбували місцевого жителя

20 вересня у Берегові пограбували 37-річного чоловіка. Потерпілий розповів поліції, що на вулиці Мужайській до нього підійшло четверо осіб, серед яких одна жінка, побили його, пошкодили автомобіль ВАЗ 2101 та відібрали сумку з документами і грошима.

В Ужгороді троє дівчат потрапили у ДТП, одна з них загинула

Дорожно-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася на вулиці Собранецькій 18 вересня, о 23.55.

Затримано злочинця, який ще у квітні обікрав ювелірну майстерню в Ужгороді

Злочинець відірвав зовнішню металеву решітку, відтиснув вікно та проник всередину приміщення. За висновками експерта крадій виніс із сейфа ювелірні вироби на суму понад 314 тисяч гривень.

У горах Рахівщини помер турист із Тернопільщини

17 вересня о 18:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Клифа, Рахівського району, погіршилось самопочуття у мешканця м. Збараж Тернопільської області.

На Закарпатті затримали хасидів, які попри заборону намагалися потрапити в Україну

Державна прикордонна служба України неодноразово закликала громадян іноземних країн, які планували потрапити в нашу країну з метою паломництва, не намагатися порушувати законодавство України і дотримуватися правил перетину державного кордону.

Через COVID-19 70% дітей на Закарпатті не провели щеплення

Про це розповіла головна епідеміологиня області Вікторія Тимчик. За її словами, низький рівень вакцинації пов`язаний саме з пандемією коронавірусу.

Уряд виділив 300 тис. грн на будівництво перинатального центру в Ужгороді

Про це повідомив голова ОДА Олексій Петров у соцмережі.

На Закарпатті депутат побив прикордонника

Депутат Виноградівської райради Іван Удуд і кандидат у депутати від КМКС із своїм зятем побили прикордонника на КПП «Вилок» при спробі виїхати з України, про це повідомив Віталій Глагола.

Прокуратура вимагає усунути виявлені порушення в Закарпатській УВП № 9

Закарпатська обласна прокуратура перевірила стан дотримання посадовими особами ДУ «Закарпатська установа виконання покарань (№ 9)» законодавства при триманні ув’язнених і засуджених осіб, а також законодавства, яке регламентує порядок використання працівниками установи зброї та спецзасобів. У результаті виявлено низку порушень і висунуто вимогу щодо їх усунення в місячний строк.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат