Мирослав Білецький відвідав на Запоріжжі медичний заклад, де лікуються закарпатські військові

09.10.2024 20:39 ПОДІЇ

 

Поспілкувався із земляками із Мукачівщини, Хустщини, Іршавщини, Тячівщини, обговорили проблемні питання, які їх турбують, та чим може допомогти ОВА, про лікування та реабілітацію військових, а також потреби їхніх родин в тилу, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

- На місці також вдалося поспілкуватися із закарпатцями, відповідальними за медичний напрям у прифронтових територіях, про досягнення яких після нашої перемоги писатимуть книги.

Зокрема, познайомився із Вікторією Ковач, яка створила і керує потужною медичною службою 3-ї окремої штурмової бригади. Допомога військовому від стабпункту на полі бою до його подальшого відновлення вже у лікувальних закладах – колосальна робота. І не лише її медичний бік, а й бюрократичний. Завдяки таким фахівцям наші захисники і захисниці у надійних у руках!

Олександр Данилюк працює заступником керівника департаменту охорони здоров’я Міноборони. Він добре розуміє, що потрібно лікарям та військовим, як працює медична сфера на лінії фронту.

Роман Кузів - командир угрупування медичних сил і засобів «Схід». Ідейний натхненник проєктів у сфері військової медицини, які точно братимуть за приклад й інші країни.

Говорили про реабілітацію військових та лікарів, зокрема створення центру відновлення для бійців після контузій, з ПТСР, підготовку відповідних кадрів, і що саме може зробити у цьому напрямку Закарпаття. Завдяки таким розмовам з’являються дуже цінні ідеї!

Пишаюся своїми земляками, які роблять сьогодні дуже важливу роботу – своїми руками та розумом наближають перемогу тут, на лінії фронту.

Рухаємося далі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат