Віктор Микита спільно з Левенте Модьором відкрив у Бучанській громаді новозбудований комплекс

20.10.2024 12:16 ПОДІЇ

Спільно із нашими угорськими партнерами продовжуємо відновлювати деокуповані громади Київщини, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- За дорученням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака взяв участь у передачі новозбудованого комплексу для функціонування амбулаторії, поштового відділення та ЦНАПу в Бучанській громаді.

До заходів долучилися Віцепрем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад та територій Олексій Кулеба і заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, парламентський державний секретар Левенте Модьор.

Ініціативу реалізувала команда Угорської екуменічної служби допомоги в Україні коштами Уряду сусідньої держави. Загальний обсяг інвестицій у проєкт становить понад 80 млн грн.

Комплекс оснащений сучасною медичною технікою, системами вентиляції, автостоянкою, куточком самообслуговування, дитячою зоною, санітарними кімнатами, конференц-залою, системою попереднього запису громадян.

З початку повномасштабної війни Угорська екуменічна служба допомоги в Україні реалізовує проєкти в різних регіонах на понад 40 млн доларів.

Дякуємо угорським партнерам за підтримку важливих ініціатив, участь у відновленні нашої держави й допомогу українцям у подоланні наслідків збройної агресії росії.

Рухаємося далі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат