Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5820, 20

Скандал! В Україну не пустили уповноваженого уряду Угорщини по Закарпаттю

Українські прикордонники не пустили в Україну уповноваженого уряду Угорщини відповідального за розвиток співпраці Сабольч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області Іштвана Грежу.

У Мукачеві чоловік викрав у пенсіонера ВАЗ-2101, щоб здати на металобрухт

27 листопада до поліції Мукачева звернувся 63-річний пенсіонер, який повідомив, що від нього викрали автомобіль «Жигулі». Заявник розповів, що він залишив свій транспортний засіб на вулиці Ярослава Мудрого, а коли повернувся - автомобіля вже не було.

Кіберполіцейські припинили діяльність хакера з Мукачівського району

Поліцейські провели обшук будинку 23-річного мешканця Мукачівщини, який через шкідливе програмне забезпечення несанкціоновано отримував чужі кошти.

Мукачівка обікрала косметичну фірму на 170 тисяч гривень

Поліція викрила на шахрайстві 33-річну мукачівку.

У Мукачеві неадекват порубав сокирою автівку на нападав на перехожих

Поліцейські довели причетність мукачівця до щонайменше 4-х злочинів. Зловмиснику інкримінують грабіж, хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень. Наразі чоловік перебуває під вартою.

У Виноградові на місці пожежі виявлено обгоріле тіло людини

27-го листопада в оперативно-рятувальну службу від чергового відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на місці пожежі у дерев’яній споруді тіла людини. Подія трапилася близько восьмої ранку на вул. Партизанській у м. Виноградів.

На Іршавщині, під час випасання овець, помер чабан

25 листопада до Служби порятунку надійшла інформація про те, що під час випасання овець в лісовому масиві с. Бронька втратив орієнтир та заблукав місцевий мешканець 1956 р.н.

Правоохоронці викрили банду контрабандистів на чолі з посадовцем прикордонної служби

Також до складу ОЗГ входив священнослужитель УПЦ МП, який під час затримання був нетверезий.

Уряд погодив звільнення Олексія Петрова з посади голови Закарпатської ОДА

Уряд України погодив звільнення Олексія Петрова з посади голови Закарпатської облдержадміністрації. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, погодили призначення на посаду голови ОДА Анатолія Полоскова.

«Минай» - «Зоря»: анонс матчу від бк Betandyou

29 листопада в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 11-го туру чемпіонату України, в якому зіграють «Минай» та «Зоря. Представляємо анонс цього матчу та ставки від букмекерської контори Betandyou.

На Тячівщині у ДТП загинула жінка

Це сталося 25 листопада у Нересниці на вулиці Івана Франка.

У Тересві злодій викрав з автомобіля швидкої допомоги ліки і навіть магнітолу

Зухвалий випадок стався в селі Тересва Тячівського району

Відомі офіційні результати “другого туру” в Ужгороді: перемагає чинний міський голова

В Ужгороді у “другому турі” виборів міського голови переміг чинний міський голова, самовисуванець Богдан Андріїв - він здобув 12 869 голосів виборців (51,01%). Кандидат від партії “Слуга народу” Віктор Щадей набрав 11 452 голосів (45,4%), що на 1 417   менше. Це дані підсумкового протоколу Ужгородської міської територіальної виборчої комісії.

На Іршавщині сталася смертельна ДТП - зіткнулися позашляховик та вантажівка

У селі Кам’янське Іршавського   району зіткнулися автомобіль марки «Ford Kuga» та вантажівка «MAN». Внаслідок аварії водій легковика помер на місці події. Це сталося 19 листопада, близько 23.50 на автодорозі «Мукачево-Рогатин» у селі Кам’янське.

Дебют «Миная» в УПЛ: Могло бути і гірше

Ужгородський «Минай» готується до відновлення виступів в Українській Прем’єр-лізі після паузи на матчі збірних, і поки що турнірне становище підопічних Василя Кобіна достатньо оптимістичне як для дебютного сезону на найвищому рівні.

В Ужгороді чоловік роздавав по 500 грн. за голосування за кандидата в мери Андріїва

Співробітники СБУ провели спецоперацію із затримання скупщика голосів виборців. Про це повідомив Віталій Глагола.

Закарпатська ОДА розірвала договір із будівельною організацією, яка порушила умови

У 2018 році за результатами публічної закупівлі був заключений договір з переможцем, який запропонував найнижчу ціну на виконання будівельних робіт по об’єкту «Районна лікарня м. Берегово - будівництво», а саме з ТОВ «Торговий дім Універсал Україна» на загальну суму 86 млн 510 тиси грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат